На волинських шахтах через борги відключили світло

1
2
На волинських шахтах через борги відключили світло
На шахтах ДП "Волиньвугілля" 4 липня із другої зміни "Регіональні електричні мережі" відключили електроенергію у зв'язку із заборгованістю за світло.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

"Смотрящій за об'єднанням Андрій Вєнгрін не поспішає вирішувати це питання, як і сам Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик. Цікаво те, що структура, яка підпорядкована Міністру, а саме - ДП «Регіональні електричні мережі» створює проблеми для іншої структури, яка теж підпорядкована Міненерговугілля", - ідеться у дописі.

Нагадаємо, 2 липня гірники шахти №10 розпочали акцію протесту. Під землею дві доби перебувало 39 чоловіків. Вони вимагали виплатити заборговану їм за три місяці заробітну плату. 4 липня усі шахтарі піднялися нагору, оскільки одному зі страйкуючих стало зле і його змушені були госпіталізувати.

Представники від усіх шахт Нововолинська заявили, що вирушають на масштабний мітинг до Києва, який відбудеться 5 липня під стінами Верховної Ради України. Гірники з усієї України будуть вимагати від депутатів ухвалення законопроекту, що передбачає збільшення бюджетного фінансування вугільної галузі на 2,8 млрд гривень.
Теги: шахтарі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шахту доводять до банкрутства щоб продати черговому "махметову"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні