Головного архітектора Луцька після скандалу понизили у посаді

2
19
Головного архітектора Луцька після скандалу  понизили у посаді
Головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк отримав нову посаду.

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради Григорій Пустовіт.

«Перевести з 02 липня 2018 року Герасимюка Леоніда Васильовича, за згодою сторін, на посаду головного спеціаліста відділу охорони культурної спадщини департаменту культури Луцької міської ради з посади начальника управління містобудування та архітектури Луцької міської ради, головного архітектора з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», - йдеться у документі.

Леоніду Герасимюку присвоєний 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування та щомісячна надбавка за вислугу років у розмірі 40% до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, що відповідає його стажу державної служби та служби в органах місцевого самоврядування станом на 02 липня 2018 року — 28 років 4 місяці 2 дні.

Також йому установили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 45% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Нагадаємо, раніше Леонід Герасимюк засвітився у корупційному скандалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це в нас вже традиція,зловили на корупції то щей зарплату збільшать,( щоб на майбутнє було чим відкупитися).
Відповісти
А за так звані дозволи,щодо прибудови причеп до багатоквартирних будинків і за сльози лучан буде відповідати обов язково на правдивому суді.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні