Волинські гірники другий день не виходять з-під землі у знак протесту. ФОТО

1
6
Волинські гірники другий день не виходять з-під землі у знак протесту. ФОТО
Гірники шахти у Нововолинську не виходять на поверхню уже другий день. Таким чином вони страйкують, бо не отримали зарплату за три місяці.

Про це йдеться на сторінці Сусільне.Волинь у Фейсбуці.

Нагадаємо, 2 липня на шахті №10 «Нововолинська» гірники закрились під землею у знак протесту. Причина - заборгованість по зарплаті.

"Триває акція протесту працівників шахти N 10 "Нововолинська". Під землею залишається 39 гірників. Вони забезпечені харчуванням", - розповіла кореспондентка Наталія Морозюк.

Як зазначають у дописі, шахтарі кажуть: пішли на такий радикальний крок через безвихідне становище, бо 3 місяці не отримують заробітної плати.

Серед протестувальників є чоловіки, яким за 50 років. На стан здоров'я наразі не скаржаться.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отак і живе простий українській працьовитий народ, зарплати не платять, на страйк працівників, які сплачують податки не звертають уваги проте як тільки починається страйк тих нових " європейців", які навіть подумки не розуміють про те що потрібно працювати і сплачувати податки в Україні, то та бісова влада все робить щоб той безглуздий політ слів зупинився, а тут люди Шахтарі заробили гроші власною працею та їх ті можновладці не можуть відати вчасно. Горе-влада. Геть їх з неньки України, геть!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні