Смертельна аварія у Луцьку: жінка була на «зебрі»

12
4
Смертельна аварія у Луцьку: жінка була на «зебрі»
За інформацією поліцейських, жінка, яку збили на проспекті Відродження у Луцьку, переходила дорогу через пішохідний перехід.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповів речник управління Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль.

Нагадаємо, ДТП трапилась близько 18:00 у понеділок, 2 липня.

Водій Мерседеса запевняв, що жінка вискочила на дорогу за кілька метрів від пішохідного переходу. Чоловік її мовляв не помітив і збив. За кілька годин 61-річна жінка померла у лікарні.

«За попередньою інформацією, пішохід перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Автомобіль вилучено. Водій не був у стані алкогольного сп’яніння», - розповів речник поліцейських.

З його слів, потерпіла – жителька міста Червоноград Львівської області.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України. Нині кваліфікацію можуть змінити на частину другу цієї статті (порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Водієві загрожують від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права кермування на три роки або без такого.

Чи перевищив водій швидкість, з’ясують слідчі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Винна, тому що в Правилах чітко вказано, що пішоход ЗОБОВЯЗАНИЙ впевнитись в безпечності переходу! Наш же народ спеціально вчать ненавидіти тих, хто працює та заробляє, в тч. має авто!((
Мені шкода водія, тому як пішоходи в більшості своїй просто гидоття!!!((
Відповісти
Вам не соромно? Понакуплюють дорогих авто і - боги. Дорогу неможливо перейти - мчать, не дивлячись. Так, пішоходи всякі бувають, але і водії берегів не бачать..... Чому неуважний перед пішохідним переходом?
Відповісти
В Юлі жаба, бо сама лузер і нічого не може як тільки кривулями на клаву тиснути...
іди краще працюй...
Відповісти
Так почикай 5 промчить 6 зупиниться. Але деж на переході різко СРАЧКА НАПАДАЄ. ОСЬ ПРИКЛАД.
Відповісти
Напишеш це толі коли твою матір зіб’ють на пішоходному переході. Моральний урод! Це я тобі як водій говорю!
Відповісти
Юля, ти відштовхуєшся від матеріальної сторони, а це ОДНОЗНАЧНО значить, що твоя жаба у всіх проявах суспільства! Тут не важливо водій, влада чи родич, тобі важливо, що інші мають, а ти ні!(( Але щоб мати одні пашуть, а інші їх працею живуть і заздрять!(( І ти така, і тобі нічого не світить в розвитку, тому як ти справжня ледацюга!(
Відповісти
В природі неуважність наказуєма! Закон виживання діє усюди. Шкода водія, що із-за гав може спортити собі життя!!! Водій, тримайся! Правда за тобою в любому випадку!
Відповісти
пункт 4.16 правил дорожнього руху.... далі кажіть водій правий..і доречі яка швидкість була?
Відповісти
Легше пішоходу зупинитись, ніж зупинити тони смерті! Люди, ви ж не безсмертні! Коли біда, всеодно хто правий чи винний!!! Не ризикуйте з авто!
Відповісти
Жаль, і співчуття. ... ситуації не знаю... Але я особисто завжди пропускаю машини, почекаю 30-100 секунд довже, а тоді переходжу дорогу... машина давить, і хочем ми цього чи ні а давить... Мені 1-2 хв. матеріального стану не покрущує, а проблеми ... можуть бути
Відповісти
Хотіла позмагатись з авто, та... Да, а хто буде ремонтувати автомобіль іззі таких горе пішоходів!!!??((
Відповісти
Ти повний придурок?! Порівнюєш людське життя з автомобілем?! Горе, шо є такі люди як ти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні