Померла жінка, яку збив Мерседес у Луцьку

21
8
Померла жінка, яку збив Мерседес у Луцьку
61-річна жінка, яку збили біля пішохідного переходу на проспекті Відродження у Луцьку, померла у лікарні.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповів заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов.

Нагадаємо, ДТП трапилась близько 18:00 у понеділок, 2 липня. Водій Мерседеса запевняв, що жінка вискочила на дорогу за кілька метрів від пішохідного переходу. Чоловік її мовляв не помітив.

Жінку у тяжкому стані доставили до міської лікарні. У неї були травми голови та живота, переломи.

За словами лікаря, потерпіла померла у реанімації за годину після поступлення. До свідомості вона не приходила.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сама померла, і спортила життя водію, сім‘ї його, родичам його. Що за люди, яким наплювати на інших!?((((
Відповісти
Ви це серйозно? Чи просто втратили почуття реальності? Якщо жарт,то недоречний.Людину збивають у зоні пішохідного переходу,і виявляється вона ще винна.Давно пора дані порушення розцінювати як тяжкі злочини,якщо в нетверезому стані ,то за ст.115 ч.2,тоді можливо в цій країні щось почне змінюватись,і людське життя матиме цінність.
Відповісти
А хтось вдома не дочекався мами чи дружини...
Відповісти
https://www.volyn24.com/news/107839-smertelna-avariia-u-lucku-zhinka-bula-na-zebri
що тепер скажеш ?
Відповісти
При чому водій??? Перехід для чого??! Люди дуже безпечні. Самі порушують правила, а коли трапляється біда.. То відразу водій винен. Є і водіїв повно, які не їдуть, а летять. Та скільки разів публікують про подібні ДТП з вини пішоходів, нікого то не зупиняє порушувати і провокувати ДТП.
Відповісти
Жінка переходила дорогу за декілька метрів від пішоходу(до 10м.-пішохідна зона),в чому вина пішохода?Людина померла бо якийсь мудак кудись поспішав.Поставте себе на місце пішохода і отримаєте відповідь на усі запитання,а у своїхсуджнннях потрібно бути справедливим.
Відповісти
Водій перевищив швидкісь,скоїв ДТП,загинула людина.Отже поинен нести суворе покарання,чи простіше повісити усю вину на загиблу,а водія відпустити,нехай продовжує у тому ж дусі.
Відповісти
Ти не Петро Ти Підро!!!!
Відповісти
а ти не Олег - ти Алєх герой мемів
Відповісти
Маєш докази, висновки експертизи про перевищення швидкості.....?
Також нагадую що в правелах чітко прописано обов'язки і правила для пішоходів як саме переходити вулицю по не регульованому переходу!
А так зламай собі пальці, щоб не звинувачувати людей не маючи на це жодних доказів
Відповісти
ти д аун. правИла пишуться так, але ти тупий і тепер скоро завалять
Відповісти
В даному випадку винен водій. Я знаю цей відрізок дороги. Проспект Відродження починається з горбка і йде вниз під нахилом. Водій розганяється а потім затормозити перед переходом не встигає. Я сама не раз переходила дорогу тут, дуже небезпечно, але і водії повинні слідкувати і не перевищувати дозволену швидкість!
Відповісти
https://www.volyn24.com/news/107839-smertelna-avariia-u-lucku-zhinka-bula-na-zebri
що тепер скажеш, коли останній раз не на переході переходила?
коли останній раз їхала більше 50 по місту?
Відповісти
Щодня переходжу дорогу на проспекті Соборності і щоразу спостерігаю як люди, при чому переважно похилого віку, не можуть почекати 30 сек і переходять на червоний. Не розумію куди вони спішать. Хіба на той світ. Можливо ця жінка також переходила на червоний адже той перехід є регульованим. Вибачте, але в таких випадках, я б гальмувала максимально перед обличчям, щоб може хоч трохи задумувались.
Відповісти
Ти їздиш ніколи не перевищуючи 50 км по місту? Задумуєшся над цим? з твоєї сімї ніхто без зебри не переходив? Може варто просто проявити співчуття а не писати бред?
Відповісти
Я пересуваюсь громадським транспортом))
Відповісти
Співчуття родині загиблої! Можливо вона і переходила не так як треба, припустимо що це так, просто дивує одне, чому водій їхав на швидкості понад 100 в зоні переходу?
Відповісти
ще одне брехливе чмо!
докази є що водій іхав 100, а може 1000 чи 100000
Відповісти
там1.5 км прямої дорогі і жодного світлофора!там всі менше 100км за год ніхто не їздить,і на зебру всім поху. це вже не перша аварія!!!!
Відповісти
Тобто нема сфітлофора? Видно Ви там і пролітаєте))
Відповісти
Люди, вам і так через кожних сто метрів зробили ЗА РАХУНОК ВОДІЇВ переходи, а ви кіпішуєте!!!(( Давайте перерийте асфальт, ходіть по болоту!!! А як тоді будете свою дупу возити, чим!?????(
Потрібно зробити як в Празі, де на прехід дано пару секунд, і де повага та взаєморозуміння! Там НІХТО не вештається по дорозі, бо вона ДЛЯ АВТО!!!, і ніхто не точить ляси по телефону, відверто своєю жабозаздрістю ненавидівши водіїв! Туруія, Грузія, ...- вам теж показник! А то ненависть до водіїв і приводить, що скоро уся дорога стане суцільним переходом!(( Здуріли ледарі!!!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні