В маршрутці, яка розбилась на Рівненщині, були волиняни

0
1
В маршрутці, яка розбилась на Рівненщині, були волиняни
В аварії на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району постраждали волиняни.

Про це повідомив головний лікар Сарненської райлікарні Василь Іванюк, - пише UA:Рівне.

Нагадаємо, у понеділок, 25 червня, на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району в аварію потрапив автобус «Київ-Ковель». Унаслідок ДТП троє осіб із маршрутки загинули на місці події, дев’ятеро осіб із травмами різного ступеня доставили до лікарні. Пізніше ще одна людина померла у лікарні.

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля «Mercedes-Benz» на іноземній реєстрації, який виїжджав із другорядної дороги на головну, не врахував дорожньої обстановки та не надав переваги в русі маршрутному таксі сполученням «Київ-Ковель». У результаті зіткнення транспортні засоби на смузі зустрічного руху врізалися у вантажівку (автоцистерну).

"Було доставлено в реанімаційне відділення троє важких. Один з них помер. Травми несумісні з життям. Двоє перебувають у реанімації. Стан тяжкий. Там політравми з множинними пошкодженнями опорно-рухового апарату, внутрішніх органів. Четверо - у травматологічному відділенні теж з множинними переломами і травмами. Але стан у них стабільний. Одному було надано амбулаторну допомогу. Госпіталізації у відділення не потребував", - повідомив лікар.

Василь Іванюк також додав, що в аварії травмувалися жителі Ковеля Волинської області, Київської, Харківської та Кіровоградської області. Також він зазначив, що до постраждалих їдуть родичі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні