Автобус «Київ-Ковель» зіткнувся з легковиком та вантажівкою: у лікарні померла ще одна людина

0
-4
Автобус «Київ-Ковель» зіткнувся з легковиком та вантажівкою: у лікарні померла ще одна людина
Кількість загиблих в аварії за участі маршрутки "Київ-Ковель" зросло до 4.

Троє людей загинули на місці аварії і одна померла у реанімації, - повідомляє UA:Рівне.

Головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк повідомив, що наразі двоє людей знаходиться в реанімації, двоє в травматології, решта - в процесі обстеження.

Нагадаємо, у понеділок, 25 червня, на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району в аварію потрапив автобус «Київ-Ковель». Унаслідок ДТП троє осіб із маршрутки загинули на місці події, дев’ятеро осіб із травмами різного ступеня доставили до лікарні. Пізніше ще одна людина померла у лікарні.

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля «Mercedes-Benz» на іноземній реєстрації, який виїжджав із другорядної дороги на головну, не врахував дорожньої обстановки та не надав переваги в русі маршрутному таксі сполученням «Київ-Ковель». У результаті зіткнення транспортні засоби на смузі зустрічного руху врізалися у вантажівку (автоцистерну).

- Працюємо в авральному порядку. Троє загинули на місці і один - в реанімації. По потерпілих: двоє в реанімації, двоє в травматології, решта - в процесі обстеження,- розповів головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк.

Також стало відомо, що водій, який спичинив ДТП - затриманий та знаходиться в ізоляторі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні