Я росіянин, але воював в АТО, - волинянин, який вболівав за Росію

9
-10
Я росіянин, але воював в АТО, - волинянин, який вболівав за Росію
Президент асоціації міні-футболу в області та учасник АТО Сергій Голоскоков, який відкрито вболівав за збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу, розповів, чому опублікував фото з триколором.

За його словами, він - росіянин, проте змінив громадянство на українське і воював в АТО, - йдеться у сюжеті "12 каналу".


Нагадаємо, волинські атовці та спортсмени обурені, що президент асоціації міні-футболу в області та учасник АТО Сергій Голоскоков відкрито вболіває за збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу. У дописі йдеться у про те, що Голоскоков відкрито вболіває за країну агресора, радіє її успіхам, публічно фотографується з триколором та виставляє фото в мережу в той час, коли на Горохівщині ховають героя Миколу Вільчинського, загиблого від кулі снайпера.

Натомість Голоскоков пояснює, що любов до країни не вимірюється тим хто і що дивиться по телевізору.

За його словами, він - росіянин, втім давно переїхав до України, змінив громадянство на українське, розмовляє державною мовою, і навіть брав участь в АТО, тоді, коли нібито патріоти від отримання повісток переховувались.

У найближчі дні активісти збираються прийти до Сергія Голоскокова і вимагати аби він сам звільнився з поста президента асоціації міні-футболу Волині, мовляв ті, хто відкрито вболівають за російську збірну не можуть бути при посадах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні