--> Атовці обурюються, що президент асоціації міні-футболу на Волині вболіває за росіян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Атовці обурюються, що президент асоціації міні-футболу на Волині вболіває за росіян

13
3
Атовці обурюються, що президент асоціації міні-футболу на Волині вболіває за росіян
Волинські атовці та спортсмени обурені, що президент асоціації міні-футболу в області та учасник АТО Сергій Голоскоков відкрито вболіває за збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу.

Про це написали на сторінці Спілки Воїнів АТО Волині у Фейсбуці.

У дописі йдеться у про те, що Голоскоков відкрито вболіває за країну агресора, радіє її успіхам, публічно фотографується з триколором та виставляє фото в мережу в той час, коли на Горохівщині ховають героя Миколу Вільчинського, загиблого від кулі снайпера.

«Якщо Сергій заплутався, тоді в нього надзвичайно мало часу, щоб визначитися або Україна, в якій він живе, працює, захищає або росія – вокзал + валіза», – зазначають атовці.

«У спортивному середовищі цей факт теж сприйняли дуже обурливо, усі футболісти, учасники АТО засуджують таку поведінку й вимагатимуть відставки Сергія Голоскокова з посади президента асоціації міні-футболу Волині», - йдеться у дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопцi, тiльки я тix aтовцiв в рот любив?
Відповісти
а чого б їм замість того щоб обурюватися взяти кілька "дрюків" і порахувати ребра отому "сєпару"!
Відповісти
І спалити гадючник, де зроблено фото після гри із Аравією. ( "Живе пиво" на Грушевського 8). як організатора сєпарського болєнія.
Відповісти
Етнічний кацап,завжди не приховувася,подивіться його Фейсбук,там все в колорадських стрічках.
Відповісти
А что ці пацики поряд?
Відповісти
Гнати сцяними тряпками усіх цих клоунів з України
Відповісти
Ї Ь лом на Шарікова Поліграф-поліграфича схожий
Відповісти
, які від безпобіття пішли на державну пАйку!?? Що, розуму вистачає лишень на ЄСТЬ і ТАК ТОЧНО!??(( А тепер вимолюють шмат землі та субсидію!?(( Так то ж ті самі найманці, ПІДАРИ іншими словами!!!((
Відповісти
Справжній учасник АТО був би заарештований країною-супостатом...
Відповісти
- не буде хизуватись і бігати за привілеями! Всі інші- тупа голота, яка не варта й уваги!((
Відповісти
Він поїхав вболювати за футбол, а не за путлера! У рашці вистачає адекватних людей і всіх міряти під одну гребінку? Допоки такими будете - така і Україна буде! :( Ви вже меж не бачите і все в одну купу валите і забули все людське! Шкода вас! :( У рашці багато гарних, адекватних людей, що по людськи поважають і підтримують Україну, осуджують свою владу, а ви своєю зневагою хочете все зтерти, хоча у тому всьому винувата горстка політиків, що з одного, що з іншого боку! Допоки це не зрозумієте і не зміните - Україна буде звалюватись у прірву...
Відповісти
"патріоти" ви украіінські,чи прамацковскіє?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні