Бабусю з геріатричного будинку прооперують за гроші небайдужих лучан

1
9
Бабусю з геріатричного будинку прооперують за гроші небайдужих лучан
Самотню бабусю Таісію Володимирівну, яка мешкає у Луцькому геріатричному будинку, госпіталізували.

Її готують до операції з встановлення постійного кардіостимулятора, - написав волинський священик Валентин Марчук у Фейсбуці.

«Таісію Володимирівну госпіталізували. Готують до операції. Разом з директором геріатричного пансіонату Аллою Гнатюк та людиною, що організувала збір коштів Glowing Fox, бабцю підтримали в лікарні. Особлива подяка головному лікарю обласної клінічної лікарні Івану Сидору за сприяння. Спасибі всім, дорогі друзі, за зібрані кошти», - повідомив він.

Нагадаємо, близько місяця тому самотня бабуся потрапила в реанімацію, де їй встановили тимчасовий кардіостимулятор. Однак їй знадобилась повторна операція з встановленням постійного кардіостимулятора.

Волинський священик Валентин Марчук закликав небайдужих допомогти коштами бабусі з геріатричного будинку. Усього за дві доби лучани зібрали понад 25 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Небайдужа повинна бути держава до своїх громадян.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні