Лучани назбирали гроші на порятунок бабусі з геріатричного будинку

1
0
Лучани назбирали гроші на порятунок бабусі з геріатричного будинку
За дві доби лучани зібрали понад 25 тисяч гривень на кардіостимулятор для бабусі Таїсії, яка живе у геріатричному будинку.

Про це волинський священик Валентин Марчук написав у Фейсбуці.

Нагадаємо, близько місяця тому жінка потрапила в реанімацію, де їй встановили тимчасовий кардіостимулятор. В серпні потрібна повторна операція з встановленням постійного кардіостимулятора.

Валентин Марчук повідомив, що у вівторок, 12 червня директор геріатричного пансіонату Алла Гнатюк зустрілася з головним лікарем обласної клінічної лікарні Іваном Сидором. Операцію перенесуть з серпня на червень.

"Після конслультації з лікарями призначиили госпіталізацію Таїсії Володимирівни на вівторок, 19 червня", - повідомив священик.

"Друзі! Це було неймовірно! Ми це зробили, кожен з вас зробив! Ми зібрали 18000 гривень менше, ніж за дві доби!!! Кожен з вас врятував людину! Всі ваші лайки, репости, пожертви – кожна дія, яка призвела до того, що бабуся Таїса буде жити - неоціненні! Декілька разів я сама мало не просльозилась", - написала волонтер Glowing Fox, котра безпосередньо організувала збір коштів.

"Пані Таїсія передає вам всім довгих років і каже, що буде молитися за кожного з вас кожного дня! (якщо бажаєте, скиньте мені в пп імена, за кого молитися)). Через декілька днів рахунки в Приваті і Акорд-банку будуть закриті. Дякую! Сьогодні ми знімемо гроші з картки. Ви навіть перевищили необхідну суму! 18000 піде на стимулятор, а ще люди з церкви з Ківерець зібрали гроші на перебування в лікарні та ліки!!! Якщо ви не проти, то надлишок грошей можна було б витратити на печиво для мешканців дому пристарілих (фото і чеки звісно додам)", - пише волонтер.

"Це чудо і неймовірно, але ця історія – зі щасливим кінцем! У серпні чекайте новин від пані Таїсії з лікарні і, при бажанні, заходьте до неї в гості в будь-який час – вона завжди рада гостям! Божих вам благословінь та щастя! Дякую! Тисячу разів дякую за те, що ви зробили!", - додала Glowing Fox.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- реклама, меркантильна та пАгАнА
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні