У Стиру знову знайшли мертву свиню

4
12
У Стиру знову знайшли мертву свиню
У річці Стир в районі вулиці Набережної знайшли тушку свині.

Світлину із «знахідкою» на своїй сторінці у Фейсбуці розмістив депутат Луцької міськради Павло Данильчук.

«Для тих хто в темі. Луцьк тримає марку другий рік підряд. Сьогодні ще одна свинка плавала водами Стиру», – написав обранець, пригадуючи минулорічну ситуацію.



Нагадаємо, торік 6 серпня волинські ЗМІ написали про дохлу свиню, яка Стиром пливла до Луцька.

За інформацією Першого, тушку помітили мешканці Підгайців, які і поділилися цим фактом.

Новина про «плаваючу свиню» набула широкого обговорення в соцмережах, один із користувачів навіть намалював «туристичний логотип» Поліссю.

Цьогоріч тушку свині виявили в районі вулиці Набережної, де у Стир впадає Сапалаївка, під час еко-сплаву. Акцію проводять другий рік поспіль для збору сміття з річки.

«Я не впевнений на сто відсотків, що це саме свиня, бо ближче не підпливали, але точно - тушка якоїсь тварини. Завтра повідомимо комунальні служби, щоб забрали її звідти», - прокоментував депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напилась як свиня
Відповісти
Що ви причепились, вже й поплавати не можна?
Відповісти
Павло, ти депутат міської ради. Що особисто зробив ти, як депутат, щодо виконання своїх обов'язків комунальними службами в місті, покращення санітарного благополуччя лучан ?! Ти був на Мамсурова, куди твоя ж міська рада дозволяє зливати нечистоти? Ти був Липлянах на очисних, куди біжить міська каналізація? Ти маєш хоббі фотографувати падаль в річках. А що зробив ти, як депутат міської ради щоби прибережна смуга була доглянута і водоохоронна зона в ній ?
Відповісти
А ні ...уя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні