У центрі Луцька не працює фонтан та «сонячні» дерева

7
4
У центрі Луцька не працює фонтан та «сонячні» дерева
Лучанин обурений, що у центрі Луцька не працює фонтан з підсвіткою та "дерево" через яке можна було б підзаряджати гаджети.

Про це пише Олександр Кваша на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зробили чарівний "Фонтан з підсвіткою", попрацював рік та й затих, вода не йде і підсвітка не світиться. Встановили біля лавок USB-гнізда для зарядних пристроїв, які мали брати енергію з сонячних батарей та підзаряджати гаджети. На даний момент чи батареї зламались, чи USB поламалось", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, у вересні 2016 року по вулиці Лесі Українки встановили "сонячні дерева" - пристрої, які працюють від сонячної енергії та дозволяють заряджати ґаджети. "Сонячне дерево" являє собою поєднання кованої основи та власне батарей, які здатні заряджатись від сонячної енергії.

Кожне з «сонячних дерев» має по чотири USB-роз’єми, тож, аби зарядити смартфон чи планшет потрібно мати лише сам ґаджет та USB-кабель.

Проте на початку квітня у соцмережах лучани стали нарікати, що дерево не працює.

Тоді ж, директор департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Юрій Крась розповів, що "сонячні" дерева працюють лише з травня по жовтень, поки сонячна погода. На зиму акумулятори знімають.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо там цигани та бомжі миються, тому їх і не включають
Відповісти
А на...я їх виключили.Помитись ніде туалету в центрі немає,чому бродячим псам кліпсу в вухо і роби що хочеш і де хочеш,а нам ,бомжам зась.Пригадалось відразу ,,...еслі в кранє нєт вади значіт воду випілі ...иди.
Відповісти
Лошари лучани вас розвели
Відповісти
Не працюють, бо Яковлев пульт від них забрав з собою.
Відповісти
А може то Полишук дома бавиться тим пультом? :)
Відповісти
Чи не могли б ви дослідити ,але дуже оперативно де зараз ті батареї?
Відповісти
тссссссс ....... бо зараз бігом кинуть з бюджету лімон на ті батареї
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні