Усі кажуть про пасажирів. Але водіям теж погано! - луцький перевізник

6
4
Усі кажуть про пасажирів. Але водіям теж погано! -  луцький перевізник
Лучани не цінують працю водіїв і часто безпідставно їх ображають, - стверджує директор підприємства “Санрайз” - Юрій Девіцький.

За його словами, люди зараз зосередились на проблемах пасажирів, а про потреби водіїв навіть і не думають. Хоча, насправді, у роботі водіїв багато недоліків. Одне з найпроблемніших питань — відсутність вбиралень на кінцевих зупинках, - заявляє Девіцький.

“Чому водій такий хам? Тому що на кінцевих зупинках жодної вбиральні, немає де в туалет сходити. Подивіться на КРЗ, куди ходять водії справляти свої потреби?”, - каже Юрій Девіцький.

“Чому ми так однобоко ставимось до цього? Чому ми дивимось лише на водія і ніколи не дивимось на пасажира, який теж часом ображає водія і псує йому настрій. А він водить машину, яка є засобом підвищеної небезпеки", - додає перевізник.

"Чому в нас таке відношення до водія, що він хам, а пасажирів хамів нема? Я думаю що є багато, тільки ми це чогось замовчуємо. Пасажир згідно правил надання послуг взагалі випивший не може сідати у транспортний засіб, тим більше там смітити, а має вести себе належним чином, так само як водій” - каже Юрій Девіцький.

Також Юрій Девіцький додав, що громадянам потрібно бути взаємоввічливими і впершу чергу поважати роботу водія.

“Водій зранку до вечора їздить в машині, в жару. Нормальним транспортом з кондиціонерами міська рада нас не може забезпечити. Люди проводять в автобусі кілька хвилин, а водії півдня, а той цілий день”.

З 25 травня лучани платять за проїзд у міських маршрутках 5 гривень. Таке рішення ухвалила луцька влада, зважаючи на прохання перевізників. Ті переконували, що працюють у збиток.

Луцькі депутати підписали з перевізниками меморандум про співпрацю, який має контролювати роботу транспортників та спонукати їх покращити послуги, які надають.

Що кажуть про стан маршруток лучани читайте тут: Ціну збільшили, а про якість забули: лучани про здорожчання проїзду в маршрутках
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пасажири платять за надання послуг. Проблеми найманих процівників повинен вирішувати роботодавець.
Відповісти
ви, нешановний, розписуєтесь у власнній нездатності організувати роботу водіїв і налагодити бізнес. немає вбиралень на кінцевих зупинках , кондиціонерів в автобусах ? то влада вам має це організувати, чи ВИ САМІ ? ви купуєте хлам, а не автобуси, бо так дешевше, потім тратите купу грошей на їх ремонт І кричите, що перевезення нерентабельні. влада вас має забезпечити транспортом ?!!!!! а може вам ще будинок у царському селі побудувати за кошти бюджету? і за вас організувати роботу водіїв ? ВКЛЮЧІТЬ МОЗГИ І ПЕРЕСТАНЬТЕ НАГЛІТИ !!!!!!! ВИ БЕРЕТЕ ГОТІВКУ БЕЗ ЖОДНОГО ОБЛІКУ. ЩЕ НЕ ВИГІДНО ? займіться іншим бізнесом
Відповісти
Водій може бути хамом у власному транспортному засобі коли їде на дачу з родиною. Коли він сідає за кермо маршрутки він працівник, а відповідно повинен поводити себе не так як йому хочеться, а так як прописано в посадовій інструкції. А пасажир, заплативши за проїзд, повинен отримати якісно надану послугу.
Відповісти
це проблеми не пасажирів ,а роботодавців-перевізників.туалет,обід і т.д.машини всі в аварійному стані:ледь їздять ,брудні і страшні.
ціну піднімають якість ні.
Відповісти
Голєва до своїх людей ставиться зверхньо і хамовито. Тож чого чекати класних послуг від роботи працівників її підприємств?
Це теж сторона медалі.
Відповісти
5 грн мало. Вимагаю 10 грн за проїзд, безкоштовно сніданок, обід і вечерю, а ще тубзікі на кінцевих
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні