--> Я прийняв би таке саме рішення, - голова Апеляційного суду Волині про «справу Мігаса» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Я прийняв би таке саме рішення, - голова Апеляційного суду Волині про «справу Мігаса»

7
-3
Я прийняв би таке саме рішення, - голова Апеляційного суду Волині про «справу Мігаса»
Голова Апеляційного суду Волині Петро Філюк каже, що згодний із рішенням суду щодо бізнесмена Мігаса.

Про це він розповів у інтерв'ю для Першого каналу соціальних новин.

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події.

Коли його затримали, водій виявився в автівці зі спущеними штанами, а поруч нього була супутниця. В салоні авто також знайшли пляшку коньяку.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок – чотири з половиною роки позбавлення волі.

Тим часом Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

Батько Владислава Андрушківа Володимир у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів, що сам просив у суддів, аби винуватця жахливої аварії відпустити.

Петро Філюк стверджує, що активісти забувають про позицію потерпілого, який залишається зі своєю бідою сам на сам.

"Як свідома людина, я засуджую Мігаса і погоджуюся, що це – великий злочин, учинений ним. Але, як суддя, я би теж урахував позицію потерпілої сторони, яка не може оплачувати лікування сина самостійно і хоче, щоби це робив винуватець аварії", - розповідає суддя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і цей тудиж,в них там що у всіх замість мізків драглі!?Як можуть отакі "парсуни" займатися судочинством?!
Відповісти
По його маєтках вже йде журналіське розслідування
Відповісти
Шановні лучани, прочитайте повне інтерв'ю Філюка П.Т. для Першого каналу соціальних новин, а не "вирвану" із загального контексту частину.
Волинь24, не потрібно зловмисно маніпулювати думкою своїх читачів. Це вам не личить. Ви ж не "Волинські новини".
Відповісти
Я прочитав все інтерв'ю. А ще я прочитав покази свідків про спущені штани, пляшку коньяку, про Ірину Пастушенко, яку того дня підвозив Володимир Мігас і яка заявила, що не помітила наїзду на пішоходів, бо в цей час була зайнята своїми справами. Про адвоката який відразу порадив Мігасу не визнавати себе винним і написати заяву про побиття та крадіжку великої суми коштів. А ще я читав коментар головного поліцейського Волині Петра Шпига, який говорив, що "Ви що, яке "відмазати", він в будь-якому випадку не уникне покарання, адже там ушкодження середньої тяжкості..." А найголовніше, я читав що Мігас до скоєння цього злочину 2 (два рази !!!) затримувався за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. І щось, в словах судді і у вироку я цього не знайшов.
Відповісти
Фарисеї.
Відповісти
Фарисеї.
Відповісти
Я теж усе прочитав і стежив за судовими рішеннями. Знаю Мігаса з молодості по роботі. Це мерзота! В будь-якому відношенні: як людина, як сімянин, як товариш. Так буває, що бог нічого не дає. Його розстрілювати не треба з-за гуманності. Просто, ізолювати назавжди від суспільства. А дитину лікувати за рахунок конфіскації майна. Дитина - вічний інвалід. Ніхто її не вилікує. А батько дитини продався за нюх тютюну. Полакомився на бабло потенціального вбивці свого сина.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні