--> Лучанка з проекту «Холостяк» розповіла, чи лишилась у стосунках із головним героєм | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка з проекту «Холостяк» розповіла, чи лишилась у стосунках із головним героєм

7
6
Лучанка з проекту «Холостяк» розповіла, чи лишилась у стосунках із головним героєм
Лучанка Іванна Гончарук, яка перемогла у шоу "Холостяк-8" розповіла про свої враження від проекту та чи наразі у стосунках із холостяком Рожденом Анусі.

Про це йшлося у спецвипуску шоу "Холостяк: Як вийти заміж?" у п'ятницю, 1 червня.

Лучанка прийшла у студію одягнена у відверте чорне плаття.


Насамперед, ведуча Роза Аль-Намрі запропонувала переглянути відео про історію стосунків Рождена та Іванки. Зокрема, першу зустріч, коли танцювали під саксофон, побачення-квест, яке ледве не провалилось, слова Рождена, що він закоханий у голос Іванки, побачення у Португалії, перший поцілунок на березі океану на заході сонця, знайомство з батьками та, звісно, вручення каблучки у фіналі.

«Я дуже хотіла почути ці слова, які він тоді сказав: "я для тебе, а ти для мене". Наші стосунки не були простими. Я не знала щоразу, як буде далі… А коли отримуєш каблучку, ти розумієш шо боротьба закінчилась лише на проекті. Той момент, мабуть так не можна казати, але став для мене якоюсь маленькою перемогою», - зазначила Іванка після перегляду відеосюжету.


Тим часом ведуча поцікавилась у холостяка, коли він зрозумів, що Іванка - «та сама».

«Коли побачив в оточенні близьких. Я побачив любов, свободу, яку люди несуть разом», - відповів Рожден.

Напередодні зустрічі глядачів з переможницею проекту та холостяком ще одна учасниця шоу Галина заявила, що для Іванки це був просто проект, у якому вона хотіла перемоги. Коли ведуча розповіла про слова Галі, лучанка неабияк здивувалась.

«Це не так. До половини проекту мені було складно уявити, що відбувається. А коли нас було троє я зрозуміла, що це боротьба за серце чоловіка. Через це я і йшла до фіналу. Я прийшла відчуте те що ніколи не відчувала. Я відчула», - наголосила Іванка.


Згодом вона розповіла, що після вимкнення камер вона та Рожден не розуміли до кінця, що відбулось в той момент. Проте провели багато часу разом.

«Не хочу розвивати сексуальну фантазію глядачів», - сміючись зазначив Рожден, а Іванка додала, що «усе було, як мало бути».

Зрештою, вони розповіли, як розвивались їхні стосунки після повернення в Україну. Зокрема, у Рождена був запланований концерт, на який Іванка також прийшла. Вони багато переписувались та телефонували одне до одного. Проте зустрітись часу не вистачало. Згодом Рожден поїхав на концерт в Одесу, Іванка - додому у Луцьк.

«Говорив з її мамою по телефону. Вона кликала в гості на борщ. Але якось я посоромився. А взагалі. здебільшого спілкування було по телефону. Для мене наразі не зрозуміло, що і як сталось. Ми спілкувались-спілкувались, а потім це було все рідше», - розповів Рожден.


«Зараз ми не пара. Мені складно свою людину ділити з кимось. Мені було дуже непросто дивитись проект. Я розумію і маю терпіння, але не змогла дивитись коментарі, які давав Рожден дівчатам, а вони йому», - з сумом зазначила Іванка.

Наразі дівчина планує запустити роботу жіночого клубу, оскільки після проекту їй писали багато дівчат та питали поради, просили підтримки.

Натомість Рожден нині займається своєю творчістю.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну ось,закінчилося кохання разом з проектом..як кажуть "фініта ля комедія"..Що і очікувалося.
Відповісти
Як завжди...
Відповісти
Коли йшла на проект, то невже думала, що всіх дівчат відшиє через пару днів і залишить одну Іванну
Відповісти
Без образ. Склалось враження що це легковажна дівиця, яка переконує що партнер дорога для неї людина, була мова про колискові для майбутніх дітей, і пшик. Тай й Енурез Рожден не кращий. Куча дівчат, а воно не мичить не телиться. Хлопці не звязуйтесь з такою легковажною кралею.
Відповісти
Теж без образ - так як є. Ганебне і примітивне шоу, як і його учасники. Плебеї. Маргінали. А батьки дівчини як пишались, коли дочка винесла себе на публічний (як телиця), продаж!!! Молоді дівчата, розумні, красиві і освічені: не шукайте і не лізьте в лайно. Життя коротке і виставити себе на сміх, а потім відмиватись роками?.. Який сенс? За якогось альфонса, в якого є тільки спинний мозок.
Відповісти
Типове телеблядство. Лицемірство і лицедійсьво заради вигоди.
Відповісти
-Аксіома!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні