«Я критикую Іванну завжди», - мама лучанки, яка бореться за холостяка

3
-2
«Я критикую Іванну завжди», - мама лучанки, яка бореться за холостяка
Мама Іванни Гончарук із Луцька, яка бере участь у проекті «Холостяк», пояснила, чому розкритикували доньку перед чоловіком, за серце якого бореться Іванна.

Це вона розповіла у пост-шоу «Як вийти заміж».

Нагадаємо, Рожден Анусі приїхав у Луцьк, щоб познайомитися з сім'єю та друзями Іванни.

Холостяк зізнався, що йому інколи здається, що Іванна носить маску і він не може зрозуміти, яка вона справжня. Проте батьки дівчини відповіли, що вона ще недостатньо відкрилася і, можливо, поки не довіряє йому.

«Я критикую її завжди , бо критика – це класно. Розумію, що моя донька бере участь в проекті, але в мене є симпатія і до інших дівчаток. І це нормально», - пояснила мама Іванни.

Натомість, відомий український психолог та телеведучий Дмитро Карпачав зауважив, що її позиція незрозуміла, адже у інших учасниць проекту «Холостяк» є безпосередньо свої батьки, які мусять піклуватися про своїх доньок.

«Невже ви не розумієте, що критикувати Іванну у такому важливому для неї проекті та в такий важливий для неї період, ви підриваєте її самооцінку», - зазначив психолог.

А ось присутня на пост-шоу відома українська модель Алла Костромічова відзначила позицію мами Іванни.

«Я мушу стати на вашу сторону. Як на мене, набагато приємніше почути конструктивну критику, ані ж вислуховувати оди про красунечку донечку, яка ще й хрестиком вишивати вміє. Похвала – це дуже передбачувано, бо мама нічого іншого чоловіку сказати не може. А коли мама навпаки підтверджує його підозри – в цьому нічого поганого немає», - зазначила модель.
Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарем якийсь ,а не шоу ...)) Фу як бридко куди дівки котяця за одного *ера боряться. А потім дивуються де мужикі поділися. Да ви дівки давно ,вже тими мужиками стали.
Відповісти
ну мало для них украіінців.носом крутять,подавай іім щось екзотичне...поживемо побачимо чим все ота дурня закінчиться
Відповісти
Це точно. Дівки все роблять, щоб мужчини були, як тряпкі. А як вийдуть заміж, тоді хочуть щоб чоловік був мужчиною, але вже пізно. Гребіться самі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні