Коробки для новонароджених – класна ідея, - луцька журналістка і мама Ольга Магас

0
-2
Коробки для новонароджених – класна ідея, - луцька журналістка і мама Ольга Магас
Редактор інтернет-видання «Таблоїд Волині» та мама, яка чекає на четверту дитину, Ольга Магас вважає, що ініціатива уряду з подарунками сім’ям новонароджених – потрібна річ.

Про це вона розповіла у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, з 1 вересня в Україні сім'ям при народженні дитини видаватимуть baby box (набір одягу та засобів гігієни для немовлят). Також з нового року планують виплачувати молодим батькам по 1,5 тисячі гривень на місяць в якості компенсації для найму няні.

«Бейбі бокси - це класна ідея. В багатьох країнах вона вже давно втілюється. Стосовно няні, то вважаю, що це теж хороша пропозиція. Я, як мама, зможу спокійно йти на роботу, знаючи, що можу собі це дозволити», - каже журналістка.

Однак вона сумнівається, чи справді українським матерям компенсуватимуть витрати на няню.

«Якщо бейбі бокси ще можна скомплектувати і роздати у пологові будинки, то з компенсацією може вийти, як завжди в нашій країні..», - додає Ольга Магас.

Вона каже, що можна було б кошти, витрачені на подарунки, давати мамам на руки. Однак, є сім’ї, які витрачають грошові компенсації не на дитину, а на інші потреби.

«З одного боку, якщо малюк другий чи третій, то на багатьох речах можна зекономити і кошти витратити на інші дитячі потреби. Але, з іншого боку, я знаю сім’ї, в яких грошова допомога витрачається далеко не на дітей. Тож тут потрібно було б дуже добре контролювати витрати мам і тат, а то нереально», - додає журналістка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні