Скільки грошей дадуть волинянам для проїзду у маршрутках

6
-6
Скільки грошей дадуть волинянам для проїзду у маршрутках
У Володимирі-Волинському обговорили монетизацію пільг і розповіли, скільки грошей отримають пільговики.

У вівторок, 29-го травня під час прес-брифінгу начальник відділу персоніфікованого обліку міськвиконкому Ольга Томашук детально розповіла на що розраховувати пільговикам міста, - пише "Буг".

Відразу зазначимо, що монетаризація пільг не буде стосуватися пенсіонерів. Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук наголосив, що й далі у місті будуть курсувати пільгові рейси до масивів “Дачний” та “Сонячний”.

Томашук зазначила, що на сьогоднішній день мають проект розпорядження про затвердження розміру виплат пільговим категоріям на 2018 рік. Показник склали шляхом визначення середньої вартості проїзду в громадському міському транспорті по Волинській області. Він склав 2 гривні та 30 копійок на одну поїздку. Таких поїздок згідно Постанови передбачають 30 в місяць.

Відразу додамо, що одна поїздка у міському громадському транспорті Володимира-Волинського коштує 4 гривні.

Пані Ольга Томашук продовжила і додала, що уряд передбачив правку і дозволив органам місцевого самоврядування збільшувати суму щомісячної виплати та кількість поїздок.

Відтак пільговики отримають:

- для учасників бойових дій – 69 гривень;
- особи з інвалідністю І та ІІ групи – 166 гривень;
- діти-інваліди, які навчаються у ВНЗ чи училищах – 332 гривні на місяць.

Зауважимо, що повністю зобов’язання фінансувати виплату коштів уряд переклав на місцевий бюджет. Наголосимо, що наразі це лише Проект рішення, який ще має пройти обговорення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пільги, допомоги, субсидії, компенсації, .. Заберіть усе це ЛАЙНО, і відразу тисячі чиновників залишуться без шалених прибутків та роботи, а мільйони українців-ледарів нарешті задумаються про роботу. Хоча ні-знайдуть шляхи у кого б то поцупити, хто працює та має!((
Відповісти
скільки б не дали,всеодно буде мало,якщо не одним ,то і ншим..
Відповісти
Забембали вже ці малозабезпечені і зло.бучі. Перевірити як живуть. 90% хитрови.бані і явно не потребують допомоги. Хватить плодити дармоїдів.
Відповісти
НАС"АВ я на вашу монетизацію. скільки хочу, стільки буду їздити безкоштовно
Відповісти
Їзди на члені свого батька, безкоштовно! А в житті ніхто нічого тобі ШМАРА не винен! Плати, або здихай! Да, і не плодись, бо вас биків таких занадто наплодилось! Пора в утиль!((
Відповісти
та ні, це вас кровосісів ох!ївших розвелось, як блох у сучки. вас треба поставити на білу бухгалтерію і безготівковий розрахунок. побачим, як скавучати будете
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні