Дитина, випрошена у мертвих, або Чому волиняни щороку витягають доньку з того світу

2
-9
Дитина, випрошена у мертвих, або Чому волиняни щороку витягають доньку з того світу
Екстрасенси розповіли, чому семирічна волинянка щороку впадає у кому.

Про це йшлося у сюжеті програми «Слідство ведуть екстрасенси».

Нагадаємо, у селі Воротнів Луцького району екстрасенси розслідували, що за сила не дає жити родині Зінкевичів. Зокрема, подружжя Ольги та Андрія звернулися до екстрасенсів, аби ті допомогли знайти причину усіх нещасть.

Як відомо, їх семирічна донька від народження не ходить та не говорить, а щороку на церковні свята впадає у кому. ЇЇ батько Андрій почав пити, і час від часу у нього вселяється якась сила, як наслідок він не може контролювати собою. До того ж здихає уся худоба, а на території будинку не родить жодне дерево, а у стінах помешкання рухаються речі та відчувається чиясь присутність.

Зокрема, учасниця 18-ої Битви екстрасенсів таролог Фекла зауважила, що будинок, у якому живуть волиняни, повний мерців.

На початку випробування екстрасенса почало трусити та відбирати мову.

«Ці мерці накинулися на мене, аби пити мої сили. Я не знаю, як ви живете в цьому будинку, бо мертві кричать, що це їх помешкання. Ви є їжею цієї нечисті», - наголосила екстрасенс.

Для того, аби розібратися у бідах родини, сімейство Зінкевичів разом з екстрасенсом пішли на кладовище, де похована мати Андрія.

Як виявилося пізніше, раніше жінка часто приходила у снах його дружині і погрожувала забрати на той світ старшу доньку сім’ї.

«Тоді я пішла до священика, аби попросити допомоги. Той сказав, аби я пішла на могилу до свекрухи та спробувала домовитися з свекрухою. Каже, щоб насварила її, або попросила не приходити більше», - розповідає Ольга.

Натомість екстрасенс Фекла сказала, що перед народженням молодшої доньки Ольга Зінкевич вступила у мертву землю, що й підтвердила сама волинянка.

«Коли була вагітна у нас під порогом була невеличка калюжа. Чоловік переступив її, а я вступила», - каже жінка.

За словами екстрасенса, саме через це дитина народилася недоношеною. До того ж, немовля Ольга просила у мертвих.

«У нас різниця між дітьми вісім років. Я не могла народити, тому пішла на могилку до свекрухи, аби просити другу дитину. Після цього вона мені почала снитися, а вже через місяць я завагітніла», - розповідає Ольга.

Екстрасенс каже, що саме через це в новонароджену дитину вселилася нечисть з кладовища, яка забирає у неї здоров’я та життя.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний бред.
Відповісти
Як-то кажуть: «Дурне спить - дурне сниться». Хоча рекламу собі зробили...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні