Чоловік двічі вішався, донька щороку впадає в кому: волинську сім’ю рятували екстрасенси

3
6
Чоловік двічі вішався, донька щороку впадає в кому: волинську сім’ю рятували екстрасенси
У селі Воротнів Луцького району екстрасенси розслідували, що за сила не дає жити цілій родині.

Про це йшлося під час програми «Слідство ведуть екстрасенси».

Подружжя Ольги та Андрія Зінкевичів сім років тому переїхали у новий будинок, після чого у їх житті все пішло шкереберть.

«Молодша донька почала хворіти, чоловік п’є, худоба здихає. Скоро мохом все поросте, бо дерева в нас не родять, кролі здихають, за один вечір 8 качок поділися», – розповідає Ольга Зінкевич.

За її словами, проблеми почалися і у стосунках, мовляв чоловіка час від часу «крутить», кидається на рідних, навіть двічі вішався.

Сам же Андрій Зінкевич каже, що відчуває, як у нього щось вселяється. Та найбільші проблеми із молодшою донькою сімейства Зінкевичів, яка майже щороку впадає у кому.

Ольга Зінкевич
Ольга Зінкевич


«З нею з народження відбуваються дивні речі, боялася засинати. Мусила колисати її довго, а щоб заснути клала мені голову під руку, так і засинала. Та й зараз то ковдрою, то волоссям голову закриває, як ніби щось боїться», – розповідає героїня програми.

Вона додає, що щороку її молодша донька впадає у кому. Це відбувається на великі церковні свята.

«Я до неї приходжу вранці, а вона не прокидається, очі під лоб. У лікарні кажуть, що вона впала в кому. Завезли в реанімацію, підійшов до неї лікар, а вона очі відкрила. Лікарі не розуміють, як це. Так і не вияснили, чому моя донька впала в кому», – розповідає батько дитини. Батьки додають, що дівчинці вже сім років, однак вона не ходить і не розмовляє.



«Медицина безсила. Лікарі кажуть, що відхилень у мозку дитини немає. А ще перед кожним приступом мені сняться сни, як хата горить», – додає Ольга Зінкевич. А ще жінка розповіла, що їй снився страшний сон.

«Чорт скочив на хату і сказав: «Повоюємо?».

Потім спокушав старшу доньку на гроші, а потім сказав, що втратимо все. Після цього показав мені батька і маму в труні», – підсумувала жінка.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди, харе слимакувати і все буде добре.
2018 рік на дворі, відчиняйте очі і розум, які наюх екстрасенси?
Відповісти
екстрасенси тут нічим не допоможуть,в них кишка тонка,якщо "щось" вселяється то тут треба бабку-чаклунку,або сильного екзорциста.
Відповісти
Доки такі передачі матимуть своїх шанувальників - доти й народ буде жити бідно. Адже це яскравий приклад "невежества". Тільки шлях високої освіти кожного - зробить з нас людей. Мене тут вразила фраза "у дитини з мозком все гаразд" - це при тому, що навіть у розвинутих країнах лікарі стверджують, що про роботу мозку відомо процентів 10 (чи навіть менше). А у нас який спосіб діагностики (беручи до уваги, що це райцентр) - МРТ? Але функціональність він не показує, лише фізичні відмінності. Взагалі, стидно за людей, які дивляться цю передачу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні