Що відомо про організаторів «Форуму Победителей», на якому «засвітилися» волиняни

4
-8
Що відомо про організаторів «Форуму Победителей», на якому «засвітилися» волиняни
Організаторами форуму «Великая Победа, добытая единством...» у Брянську, на якому засвітилися волиняни, стали структури, які фінансуються з бюджету Російської Федерації.

Нагадаємо, напередодні Дня Перемоги п'ятеро відомих волинян поїхали на «Форум Победителей» у Брянськ.

Серед членів української делегації опинилися голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, екс-член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вулиці Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін та голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк.

Детальніше про поїздку волинян у Брянськ читайте у розслідуванні: «ВОЛОНТЕРИ МИРУ»: ЧИМ ЗАЙМАЛИСЯ ЛУЧАНИ НА РОСІЙСЬКОМУ ФОРУМІ.

Так, після повернення в Україну волиняни зазначали, що їздили у Брянськ на історичний форум та виступали там, як «волонтери миру».

Однак, за інформацією видання "Вестник Кавказа", організаторами форуму виступили кілька некомерційних організацій - фонд розвитку «Інститут євразійських досліджень» та Політологічний центр «Північ-Південь». Усі вони зареєстровані в Москві та, очевидно, фінансуються з бюджету Російської Федерації.

Також ще один організатор - «Міждержавний фонд гуманітарної співпраці держав-учасниць СНД». Попри те, що в організації дев'ять країн-засновників, виконавчим директором є людина близька до Президента Росії Володимира Путіна - Анатолій Іксанов.



Також під час самого форуму в Брянську до гостей від імені Президента Російської Федерації звертався спеціальний представник глави держави Михаїл Швидкой.

Натомість волиняни, які були присутні на форумі стверджують, що це був історичний форум, на якому не торкалися політичних питань.

«Жодних якихось провокаційних дій, які б зачіпали якісь інтереси України, члени нашої делегації не допускали. Ми не використовували і не носили георгіївських стрічок. Все було доброзичливо. Я рахую, що ми там виступали як волонтери миру», - розповів про форум голова організації ветеранів України на Волині Олександр Булавін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки сексоти та раби їздять до ворога під час війни. ГАНЬБА.
Відповісти
Ганьба) Продажні шкури.....
Відповісти
Волянюк- сьогодні пяний їздиш, а завтра батьківщину продасиш.
Відповісти
Ті хто їздив - герої!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні