Ярмольського треба звільнити, - депутат Свирида. ВІДЕО

9
4
Ярмольського треба звільнити, - депутат Свирида. ВІДЕО
Депутат районної ради Олександр Свирида, який ініціював висловлення недовіри голові Луцької райдержадміністрації Ігорю Ярмольському, каже, що така ідея виникла давно.

Депутат впевнений, що Ігоря Ярмольського потрібно звільнити, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

Нагадаємо, у понеділок, 21 травня, 19 депутатів райради проголосували за висловлення недовіри голові РДА Ігорю Ярмольському. Зазначимо, що загальна кількість депутатів райради – 34.

"Така ініціатива виникла давним-давно, тому що останніх 1,5-2 роки нема взаємодії і нормальної співпраці з головою Луцької райдержадміністрації. Перше питання - це невиконання районного бюджету. Луцький район - в загоні при такому фігуранті Ярмольському неможливий інший варіант крім його відставки", - каже депутат районної ради, ініціатор проекту Олександр Свирида.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Це помста», - голова Луцької РДА Ярмольський про недовіру депутатів

Ярмольський висловлену недовіру коментує так:

"Більш за все, це меркантильні інтереси і помста за те, що голова районної держадміністрації не дає, значить нераціонально використовує бюджетні кошти. Район по всіх показниках - в числі перших в області. Бюджет виконується і є перевиконання бюджету", - каже Ігор Ярмольський.

Рішення про недовіру голові райдержадміністрації не набрало дві третіх голосів депутатів, тож чи усувати із займаної посади Ігоря Ярмольського - на розсуд Президента, каже юрист районної ради Максим Шкльода.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не всегда коту масленица-придета и посний день..
Відповісти
Ярмольський Ярмольським, а те, що Свириду, який розікрав Луцький район в тюрму, то це 1000%. Просто це питання часу.
Відповісти
10000000000 ПРОЦЕНТІВ....НА ОДНЕ ЛИЦЕ СВИРИДИ ДОСТАТНЬО ПОДИВИТИСЬ!Ярмольський Ярмольським А СВЕРЕДУ ТОЧНО ТРЕБА В ТЮРМУ
Відповісти
! " Шпак " сільське поганяло свириди о. а. . Ненавидять місцеві жителі екс депутата Верховної Зради , бо * співає * і підтанцьовує продажний під ті * дудки * , де файно платять можна і кенаром , і півнем .
Відповісти
В Законі України "Про запобігання корупції" є трактування поняття "конфлікт інтересів" Депутат Свереда
активно проштовхує виділення коштів через КП "Луцьке".Останнє укладає мільйонні угоди із фірмою "Факторія",офіційним власником якої є дружина депутата Свереди. Це хіба не конфлікт інтересів ?
Відповісти
там по факторії по діяльності з кп 12 епізодів по розкраданню коштів ст 191 ч 2 ч.3 документи всі вилучені але прокупатура і слідство мовчить чогоб це може справу спеціально порушили щоб прикрити ділішки злодійські
Відповісти
ярмольський просто тупий разом ыз своъми заступниками....пора ъх давно гнати в шию, позорять президента..за 20 рокыв в маяках не зробив нычого, тыльки ы вмыэ що своъ "пошлі" гуморески розказувати..пора його гнати!!!!!
Відповісти
10 участків тільки на себе та дружину в ярмольського від бога..а скільки ще на дітей....ярмольський просто краде...в торчині на котельні вкрав 700 тис гривень
Відповісти
36 мільйонів - це перехідні залишки, а не перевиконання бюджету, і Ярмольський до цього не має жодного відношення. Крім дерибану
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні