--> «Це помста», - голова Луцької РДА Ярмольський про недовіру депутатів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це помста», - голова Луцької РДА Ярмольський про недовіру депутатів

2
-8
«Це помста», - голова Луцької РДА Ярмольський про недовіру депутатів
Голова Луцької районної державної адміністрації Ігор Ярмольський вважає, що депутати, які висловили йому недовіру, нераціонально використовують бюджетні кошти району.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, Луцька райрада висловила недовіру голові Луцької райдержадміністрації Ігорю Ярмольському.

Депутати запевняли, що голова РДА саботує заміну газових котелень на твердопаливні.

Натомість за словами чиновника, його звинувачують у невиконанні бюджету. Хоча, згідно з документами, бюджет перевиконаний на 36 мільйонів гривень (114%).

«Скажімо так, ця «нестикова подія» виникла через ті політичні сили, яким я не даю нераціонально використовувати бюджет. Вони вирішили влаштувати мені таку собі «місцеву помсту», - розповідає голова Луцької РДА.

Ігор Ярмольський додає, що конфлікт виник через те, що раніше депутати створили комунальне підприємство «Луцьке», яке наймає будівельні фірми і нібито з порушенням законодавства використовує бюджетні кошти.

«Був лист від прокурора області, де зазначено, що є 10 порушень по факту нераціонального використання коштів, які були виділені на ремонт будівель, утеплення, будівництва котелень тощо», - каже чиновник.

Ігор Ярмольський розповідає, що з початку 2018 року не було жодної чергової сесії районної ради, натомість відбулися дві позачергові.

«Я не знаю, з яких причин не проводилося сесії. Я, маючи досвід керівника представницької ради, знаю, що на сесії, окрім бюджетних питань, є дуже багато інших, натомість їх чомусь не розглядали. Бо є певна група депутатів, яким тільки гроші давай», - пояснює чиновник.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігор - вкрав сам, то дай ще комусь.
Відповісти
І гор - крав, краде і буде красти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні