Просто вивезли сміття, – рівненський суддя про ділянку поблизу «Яровиці»

2
-7
Просто вивезли сміття, – рівненський суддя про ділянку поблизу «Яровиці»
Суддя Господарського суду Рівненської області, бенефіціарний власник фірми «Офісно-торговий центр» Вадим Торчинюк пояснив появу важкої техніки на земельній ділянці поблизу житлового комплексу «Яровиця» у Луцьку. З його слів, наразі на ділянці ніякого будівництва не розпочинається.

Про це посадовець розповів у коментарі телефоном.

Нагадаємо, минулого тижня у соцмережах заговорили, що на сусідній із житловим комплексом «Яровиця» ділянці з’явилася важка техніка і скоро, ймовірно, розпочнеться будівництво.

Однак, в міській раді повідомили, що нічого не знають про початок будь-яких робіт на ділянці. Ніяких містобудівних умов та обмежень для будівництва не надавали, як і не реєстрували декларації про їх початок у Державній архітектурно-будівельній інспекції.

Ця земельна ділянка площею у 0,1952 гектара належить луцькій фірмі «Офісно-торговий центр». Серед засновників фірми – брат керівника Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка В’ячеслав Товстенюк та колишня дружина рівненського судді Вадима Торчинюка Наталія Торчинюк. Тоді як сам суддя вказаний бенефіціарним власником компанії.

У коментарі Вадим Торчинюк розповів, що на ділянці просто прибрали сміття, яке там назбиралося за довгий час.

«Я повідомлю ту інформацію, якою я володію. Я також про це дізнався із мережі. Контактував із людьми, які відповідають за діяльність фірми і ніяких там будівельних робіт немає. Це просто найняли, щоб прибрати сміття. Враховуючи, що там довго ніхто нічого не робив і було сусіднє будівництво, просто гори сміття назбиралися. Прокладали комунікації і так позалишали сміття. Ніхто там нічого не робить, так як мені пояснили це просто прибрали сміття і вирівняли ділянку. Жодних будівельних робіт не робиться», – каже суддя Вадим Торчинюк.

Зі слів Вадима Торчинюка, у фірми «Офісно-торговий центр» є директор, який за це відповідає і цим займається.

Щодо того чи планується на ділянці в майбутньому якесь будівництво, суддя відзначив, що він таких рішень «не приймає і не володіє інформацією».

Як відомо, вихідця з Луцька Вадима Торчинюка призначили суддею Господарського суду Рівненської області у 2012 році. З квітня 2014-го він був головою Господарського суду Рівненської області. Навесні 2017-го у нього закінчився термін суддівських повноважень, тож він вже рік, як не здійснює правосуддя, натомість проходить кваліфікаційне оцінювання у Вищій кваліфікаційній комісії суддів. Також Торчинюк є одним із претендентів на посаду судді Вищого суду з питань інтелектуальної власності. На 29 травня запланована співбесіда з ним у ВККС.

Раніше у ЗМІ писали про численні статки, дорогі автомобілі і чималі заощадження судді і його колишньої дружини, а також про незадекларовану словацьку компанію, відношення до якої посадовець заперечує.

Юрій ГОРБАЧ (для «Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісь запевнення від " темноіі конячки" не варті і "дірки від бублика"
Відповісти
Це брехня. Ніякого сміття на вказаній ділянці не було. Очевидно, що будуть щось будувати. Чекають поки пройдуть усі "погодження" в органі місцевого самоврядування та відповідних контролюючих органах. Шкода, що забудують фронтальний фасад Яровиці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні