У Луцьку впритул до «Яровиці» зводять багатоповерхівку

13
2
У Луцьку впритул до «Яровиці» зводять багатоповерхівку
На перетині вулиць Яровиця-Стрілецька у Луцьку на захаращеній земельній ділянці розпочали підготовчі будівельні роботи.

Наразі там триває розчищення і планування території під заливання фундаменту, - пише Перший.

Згідно відкритих даних, наведених у кадастровій карті, ділянка з кадастровим номером 0710100000:11:013:0042 має площу 0.1952 га та розташована у місті Луцьк на перетині вулиць Яровиця-Стрілецька.


Цільове призначення - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з нежитловими приміщеннями та автостоянкою.

Також у кадастрі міститься інформація про право власності. Виявилось, що цю ділянку у квітні 2017 року придбало ТОВ «Офісно-торговий центр». Згідно відкритих даних у Єдиному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців, бенефіціарними власниками підприємства В’ячеслав Віталійович Товстенюк і Вадим Георгійович Торчинюк.


Зокрема, В’ячеслав Товстенюк є братом голови правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», «правої руки» голови Волинської обласної ради Олександра Товстенюка.

Другим бенефіціаром підприємства, а відповідно і співвласником земельної ділянки є екс-суддя Вадим Торчинюк, який славився своїми мільйонними статками, що нажив разом з дружиною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну дурість це будувати там поруч багатоповерхівку. якщо вона виросте напроти, це зіпсує вигляд площі, суттєво знизить привабливість Яровиці. а Товстенюк хитрюга ще той. поц
Відповісти
ми всі щасливі
Відповісти
Властьімущі рулять.......
Відповісти
Укропівці на остаток вирішили хапнути все можна.
Відповісти
жестяк...ото свиню людям підкинули..хоча це в стилі аля укроп...ура товаріщіііі
Відповісти
Там ділянка у власності купу років, з цільовим вікористанням під багатоквартирну забудову, зараз вирішили будувати просто, тут укроп ні до чого. Те що люди купували квартири в Яровиці без паркінкінга з потенційним виглядом на стіну висотки за шалені гроші, то хто їм винен..
Відповісти
Ну дійсно. Зразу ж було видно, що там колись виросте висотка. Якщо купували в Яровиці, то просто надіялись, то які зараз питання.
Відповісти
А може цей новий будинок своєю величчю і красою затьмарить тую Яровицю! І всі мешканці Яровиці на чолі з Єремеєвою переберуться в нього. А з Яровиці зроблять центр зайнятості або ЦНАП. Або декілька дитячих садочків.
Відповісти
Жидва при владі,то чого можна чекати від жидви?Що хочуть ,те і роблять.
Відповісти
Тож добре! Нехай човпуть одне одного, а ми поки відпочинемо.
Відповісти
Чому "Егоїст" можна будувати, а тут не можна? Бажано будувати так, щоб в "Яровиці" стіни тріщали і чим ближче, щоб вікна позатуляти. Чим вони кращі?
Відповісти
Коли жид робив щось добре для українця!?? А знаєте чому?!?(- тому що українець дозволяє, тому що лінивий, брехливий, жадібний, продажний. Жаба-синонім! От жиди й дорвались!((
Відповісти
На цьому місці, який чудовий був би сквер. Які ви все таки поци! І ландшафтний архітектор і головний архітектор і вся верхушка міськоі влади.Бабосіки засліпили красу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні