Патрульні ловлять, а суд відпускає, - Володимир Пащенко про п'яних водіїв

3
-6
Патрульні ловлять, а суд відпускає, - Володимир Пащенко про п'яних водіїв
Голова правління Міжнародної академії демократії Володимир Пащенко обурюється рішенням суду відпустити бізнесмена Мігаса на "умовне". Мовляв, це поганий приклад для інших нетверезих водіїв.

Про це йшлося під час пікету Апеляційного суду у п'ятницю, 18 травня.

"У мене теж є діти, які ходять по вулиці. Так, ви врахували інтереси батьків. Але чи врахували ви інтереси громади?" - каже Володимир Пащенко.

А також додає: "Який приклад це рішення дає злочинцям, які щодня сідають за кермо напідпитку? Яких кожного дня зупиняють патрульні, передають до суду, але жодного покарання не отримують".

Він пригадав, як нетверезим за кермом свого часу затримали голову громради при Волинській ОДА Олександра Волянюка, голову правління фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" Олександра Товстенюка. Нині ситуація із бізнесменом Володимиром Мігасом, який також, схоже, не сидітиме за гратами.

"Де покарання і суд? Ми переживаємо не лише за себе, але і за дітей!" - наголошує Володимир Пащенко.

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події.

Коли його затримали, водій виявився в автівці зі спущеними штанами, а поруч нього була супутниця. В салоні авто також знайшли пляшку коньяку.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок – чотири з половиною роки позбавлення волі.

Тим часом, Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

Батько Владислава Андрушківа Володимир у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів, що сам просив у суддів, аби винуватця жахливої аварії відпустити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо вже так суд хоче відпустити отого Мігуса, то довічне фінансове утримання того хлопчини,і довічне позбавлення права керувати авто!
Відповісти
ось так і відбивають патрульним ловити-вязати "автоалконавтів", навіщо напрягатися-нервуватися якщо наш гуманний суддя ііх відпустить
Відповісти
Не так просто собі суддя сідпустла цьо Мігласа.


Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні