Мігас уже заплатив 2 мільйони за лікування ліцеїста, - волинський прокурор

7
-2
Мігас уже заплатив 2 мільйони за лікування ліцеїста, - волинський прокурор
Волинський прокурор Тарас Гуцуляк зазначив, що Володимир Мігас уже вплатив 2 мільйони гривень за лікування ліцеїста, якого він п'яний збив на переході.

Про це йшлося під час візиту активістів до прокуратури у п'ятницю, 18 травня.

"Мігас заплатив уже більше 2 мільйонів гривень. Між батьками і бізнесменом укладений договір за яким він оплачує лікування хлопця", - каже Гуцуляк.

А також додає - прокуратура просила суд позбавити волі бізнесмена Володимира Мігаса на 7,5 років реального терміну. Проте суд призначив 4 роки. Згодом апеляційний суд змінив рішення на 3 роки "умовно".

"Наразі ми вивчаємо матеріали, щоб вирішити, чи подавати касаційну скаргу. Кожен повинен відповідати за те, що скоїв", - наголошує прокурор.

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події.

Коли його затримали, водій виявився в автівці зі спущеними штанами, а поруч нього була супутниця. В салоні авто також знайшли пляшку коньяку.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок – чотири з половиною роки позбавлення волі.

Тим часом, Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

Батько Владислава Андрушківа Володимир у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів, що сам просив у суддів, аби винуватця жахливої аварії відпустити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого тут прохання батьків потерпілого. Мігас вчинив кримінальне правопорушення, тобто таке, яке є соціально небезпечним. А тому згідно українському законодавству має «сидіти» і не один рік. Якщо ж йдеться про фінансування лікування потерпілого, то це має бути відображено в цивільному позові батьків до Мігаса в суді в рамках кримінального провадження. В цьому позові має бути вказана загальна сума коштів на лікування. Підсудний повинен буде ці гроші сплатити. Якщо не зі свого гаманця, то своїм майном, яке вже варто було арештувати. Тому. Де адвокати, чи їх вже купили? Де прокуратура, чи теж є придбаною? І де Вища Рада Правосуддя, яка в найкоротший час має розглянути подання активістів щодо доцільності подальшого перебування цієї трійки волинських суддів на суддівських посадах. Має бути чітка мета – Мігаса надовго посадити, суддів позбавити права на суддівську діяльність довічно, прокурорів до дисциплінарної відповідальності.
Відповісти
І цей туди ж,замість того щоб дотримуватися закону він захищає злочинця!Тут що вся юридична система продажна,що має піднятися все місто і "винести" тих суддів щоб закони запрацювали?!
Відповісти
Прокуратура і суд плутають два юридично різних поняття: покарання за скоєний злочин і відшкодування шкоди здоров'ю. Це груба помилка. Це не можна пробачити для людей з вищою юридичною освітою. Це ганьба.
Відповісти
суді отримали ще 2 мільйони , разом з прокурорами.
Відповісти
Вони дочекаються. Януковича президента(!) вигнали до бісової матері, а вже суддю то...
Відповісти
Такі події формують думку,що цю дитину тримали на допінгах, що б не пішов,покий тривав суд. Побачимо,що буде ......
Відповісти
Капнуло на лєво..випускай харківську зайцеву..там десять отвалить атєц.прициденти вже були і при минулій владі.їздили люди які похоронили не одного.але до суда не доходило.а тут всі отмазують.всі..дядько з 90х то..це представник закону..а не блогєрша з кабінета шефа..робіть висновкі де вони нас мають..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні