Реабілітаційний центр для атовців у Луцьку вкрай необхідний, - нардеп Лапін

0
1
Реабілітаційний центр для атовців у Луцьку вкрай необхідний, - нардеп Лапін
Нардеп Ігор Лапін розповів, коли Кабмін виділить 10 мільйонів гривень на реконструкцію реабілітаційного центру для атовців.

Про це він повідомив у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у понеділок, 14 травня, на сесію Луцькради прийшли обурені учасники АТО. Вони вимагали від депутатів виділити гроші на будівництво реабілітаційного центру на базі поліклініки №1.

Спершу депутати від «укропівської» більшості не підтримали ідею, однак коли учасники АТО заблокували виходи та не випускали їх із залу, передумали. Врешті на будівництво центру виділили 5 мільйонів гривень. Всього ж потрібно близько 15.

За словами Ігоря Лапіна, про ідею створення реабілітаційного центру для воїнів АТО заговорили ще у 2015 році, коли місто очолював Микола Романюк. Нині уже готова проектно-кошторисна документація.

«Реабілітаційний центр однозначно потрібен у Луцьку. У нас є 51 бригада, яка понесла найбільші втрати, у нас колосальна кількість добровольців», - наголосив нардеп.

Після того, як депутати Луцькради то виділяли, то забирали кошти на добудову школи №27, потрібно спочатку освоїти виділені 5 мільйонів на реабілітаційний центр, аби вони вкотре не передумали, каже Лапін.

«Потім можна говорити з Кабміном про виділення решти 10 мільйонів, які потрібні на реконструкцію. Насамперед у центрі проходитимуть реабілітацію поранені бійці. Нам не треба думати, де взяти землю, як його побудувати, бо є готове приміщення. Це полегшує роботу», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні