--> Лучани пояснили, що робили на «шабаші» у Брянську. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани пояснили, що робили на «шабаші» у Брянську. ВІДЕО

17
-14
Лучани пояснили, що робили на «шабаші» у Брянську. ВІДЕО
Делегація лучан, які їздили на "Форум переможців" у Росію заявили, що хотіли донести українську позицію в умовах інформаційної війни.

Відеозвернення оприлюднили у мережі Youtube на каналі "ВолиньТоп".

Текст звернення озвучив член делегації, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін. Подаємо його без змін:

"Ми були на навколоісторичному форумі, присвяченому радянському рухові та діяльності українського підпілля під час Другої світової війни. У цьому форумі взяли участь більше 250 представників 16 країн антигітлерівської коаліції, в якій українці зіграли одну із провідних ролей. Це були історики, науковці та представники пошукового руху, які досі піднімають історію страшних могил минулого.

Наша мета на цьому форумі була єдина - донести, під час пропагандистської інформаційної війни, українську позицію та бачення подій того непростого історичного періоду. Чого абсолютно не роблять нині політики.

Саме там нам вдалось донести, що воювали не тільки червоні партизани, але й партизани та підпільники УПА і Поліської Січі, які також зробили вагомий внесок у закінчення війни. А тому не можна виривати цю незручну для когось сторінку загального партизанського руху, що було характерно для радянської історіографії.

В цьому, як не дивно, ми знайшли порозуміння. Одним із ключових питань на цьому форумі був і обмін досвідом в питаннях пошукового руху, що в край важливий для України. Особливо для Волині, де в лісах і болотах досі лежать тисячі безіменнних солдат і чекають перепоховання.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанка наговорила російському радіо про «фашизм і хаос» в Україні

На жаль, в нас цей сегмент пам'яті не є модним, тому досі знаходиться в критичному стані. Чого лише варте відношення до таборів, військовополонених на Волині та свіжий приклад виявлення розстріляних поховань у ковельському кар'єрі, кістки з якого рознесли по всьому місту і ганебно штукатурили стіни школи і житлові будинки.

Хтось шукає зрадників серед складу делегації та театрально апелює до влади та СБУ. Тож розчаруємо і тут: до її складу входили два екс-працівники СБУ в чині генерал-майора та полковника. Люди, які все життя присвятили інтересам України. І, на відмінну від деяких перевертнів, чесно та принципово відповідно до законодавства перетнули кордон України і так само повернулися.

Жоден з нас перебуваючи за кордоном не опустився до дій, за які нам було б соромно, як громадянам України. А тому розчаруємо професійних крикунів, маніпуляторів та любителів зради: ніхто з членів делегації не бавився там ні гаслами, ні політичними заявами, ніхто не носив георгіївську стрічку, не махав прапорами та не співав осани політикам. І мовою між собою ми там спокійно спілкувались українською. Навіть вінок воїнам, що поклали життя за визволення нашої землі, що делегація офіційно поклала, був прикрашеним українським прапором.

А тому немає жодного навіть дрібного приводу викликати нас на профілактичну бесіду, як би це комусь не кортіло. Ми перемогли нацизм і більшовізм, заплативши кров'ю мільйонів своїх синів і дочок, проте залишки цієї гангрени ще досі живуть у деяких головах, намагаючись святи розкол, смерть та ворожчену, продукувати історичну брехню, однобокість, приниження та меншовартість.

Ми в силах це зупинити. І якщо заради цієї благородної мети нам доведеться знову стати під градом бруду, маніпуляцій та бридких звинувачень, ми не роздумуючи зробимо це. В любий час і на любій території. Слава Україні! Україні, що робить висновки з власної непростої історії".




Нагадаємо, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при голові Волинської ОДА Олександр Волянюк, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а то обов*язково зі шпаргалки читати? с чуством, с толком, с расстановачькай...
Відповісти
продажні вже хвоста піджали..видно смаленим засмерділо!
Відповісти
Читає художнє оповідання. Брєд брєдовий.
Відповісти
Мабуть в пориві виправдань чоловік переплутав назву відомств, не СБУ а КДБ.
Відповісти
саме тому саганиха дала інтервю якомусь там брянському змі про утєснєнія її в Україні.
Відповісти
Докази надай, а то лише бла-бла від тебе на кожному саййті і у кожній інформації!
Відповісти
Зараз напіддамо, що знову в Брянскє опинишся!
Відповісти
Ми перемогли нацизм і більшовізм ото сказав як пернув ще ми маємо висновки робити.
Чого з ними панькаєтеся Чемодан-Вокзал-Росі це ще по Божому а то в Росії за такі антидержавні дії дають 25 років тюрми протягом доби.
Відповісти
А як же Корпач прогинався перед укропом, купа відео в інеті. Як він всім казав, що завдяки фонду Палиці так класно жити стало.
Відповісти
То йому Корпач написав шпаргалку. По ЧеКістській методичці. Гнати з області (а ще краще з країни) російських агентів впливу та шпигунів!!!
Відповісти
Волянюк, опущений. Голова ти.
Відповісти
Ви чули, що сказала Саган? В Україні не вивчають історію, в Україні хаос і беззаконня. Сама Саган, дуже сильно шкодує, що "запрещают праздновать 9 мая и петь русские военные песни" Я не зрозумів, що вона тут мучиться 26 років? Сама мучиться і двох своїх дітей мучить? Купити її квиток до Москви і... запоребік!
Відповісти
Ці свистуни взагалі розуміють, що ліплять відмазки на рівні садочка? У Расєї вилучають з бібліотек українські книжки, за український прапор гребуть у автозак, за відстоювання ОУН-УПА - взагалі можуть строк вліпити і як звати не спитають. А ці "прославляти їздили"... Та вони б фіг повернулися звідтіля, аби прославляти їздили. Що, Саган прославляла? Почитайте її соцмережі - може така марамойка вболівати за Україну? Там же вата на ваті. А оці "атставнічкі" й пілотчики з овалу? Та вони сплять і бачать, щоб тільки колорадку нап'ялити й за "общую історію" притопить. Не відмазуйтесь, ватнічки, а ліпше сушіть сухарі та ходіть-озирайтесь. Бо якщо сухарі не пригодяться, то по Луцьку спокійно ходити не будете. Братья Какановічі вихватують люляк на кожному кроці і ви будете. Бо є за що.
Відповісти
З'ясовується, що люстрацію треба проводити не тільки при призначенні на державні посади, а й при виборі в громадську організацію.
Відповісти
Взагалі то червоні партизани-це класичні терористи,не гірші ХАМАСу і ІДІЛу.Вони появились ще у війні 1812 року з Наполеоном,а ці федорови,ковпаки,кузнецови,рудневи... перевершили всіх.Скільки мирних людей позбавили життя ессесівці за терористичні дії цих "захисників".Питання відкрите і дає шлях для роздумів,відкрийте архіви...всі.
Відповісти
tabs Decay ver. 1 0
Escuchar musica gratis 2021 ! Episodio 15.
Descargar Musica MP3 Gratis en movil o PC, Bajar Mp3
Tu Cine Online Las 24Hs! MiraDeTodo
page1 | Chaturbate Webcam records

I Am the Night
eco.nova – Oktober 2020

Watch Free HD Porn Movies Online - search BlackAdder S04E04. Hot Sexy Vids From Your Favorite MV Stars - жЂЄзЌёй›»еЉ›е…¬еЏё(2).
Voir Film Streaming Complet en Streaming VF Gratuit

Complete Genres of Hits MP3 Download + Download Yellowstone 2ВЄ Temporada Dublado e Legendado. Complete Genres of Hits MP3 Download - Mckenna Grace.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні