«Я в парку не бігаю і селфі не роблю», - депутат до Поліщука

3
1
«Я в парку не бігаю і селфі не роблю», - депутат до Поліщука
Депутат Микола Собуцький посперечався з радником Луцького міського голови Ігорем Поліщуком за те, що той не підтримав ідею будівництва реабілітаційного центру для учасників АТО.

Про це стало відомо у понеділок, 14 травня, під час позачергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, депутати та учасники АТО посперечались через будівництво реабілітаційного центру для учасників АТО на базі поліклініки №1. За будівництво центру виступали військові та добровольці, опозиційні депутати. Натомість секретар ради Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук запевняли, що це питання не на часі. Мовляв для будівництва центру потрібно знімати гроші, передбачені на ремонт доріг. До того ж це начебто питання, яке в компетенції держави, а не органів місцевого самоврядування.

Радник міського голови Ігор Поліщук почав сперечатись з депутатом Миколою Собуцьким, до якого звернулись учасники АТО.

«Чому Покровський придумав, як заробити гроші на свою ідею (йдеться про рішення витрачати кошти від пайової участі забудовників на придбання житла для атовців, - ред.), ми придумуємо, як заробити гроші на свої ідеї, а Собуцький не придумав?» - заявив Поліщук.

«На будівництво центру потрібно більше 15 мільйонів гривень, а з ростом цін, заробітних плат ця цифра зросте до 20 мільйонів гривень. Якщо ми зараз виділимо 5 мільйонів гривень, що це дасть? Просто забрати гроші з будівництва доріг, щоб підтримати Собуцького?» - додав посадовець.

«Ігоре Ігоровичу, я не в парку бігаю і селфі роблю, а на передок їжджу і ці люди (учасники АТО, - ред.) мене знають, вони мені довіряють і тому до мене звернулись. Я на нічних засіданнях сесії не сиджу і землю безкоштовно не роздаю (йдеться про скандальну сесію Луцькради, на якій забудовнику безкоштовно віддали майже 2 гектари землі, - ред.). Ось вам відповідь, де взяти гроші», - резюмував Собуцький.

Зауважимо, врешті 5 мільйонів гривень на будівництво реабілітаційного центру з міського бюджету таки виділили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чітко і по темі. Але ж вкрадених тією ніччю 20млн ніхто вже не верне, бо вони давно поділені укропом та запроданцями з шляшка. Нажаль...
Відповісти
А чому пан Поліщук не те що не захищав Україну на Сході, а навіть в армії не служив?
Відповісти
Взув радника, а на взаєм і нічого сказати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні