--> Екс-очільника луцької поліції пропонують виключити з виконкому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Екс-очільника луцької поліції пропонують виключити з виконкому

2
-13
Екс-очільника луцької поліції пропонують виключити з виконкому
Депутат Луцькради Юлія Вусенко запропонувала виключити зі складу міського виконавчого комітету екс-керівника міського відділку поліції Ігоря Муковоза.

Про це стало відомо у понеділок, 14 травня під час позачергової сесії Луцької міської ради.

«У нашому виконавчому комітеті є представник поліції – людина, яка вже ніякого відношення до неї не має. Нам необхідно комплексно підходити до формування кількісного і якісного складу виконавчого комітету», - заявила депутат.

Нагадаємо, у понеділок, 14 травня, з луцького виконкому виключили Валерія Корпача, який їздив до російського міста Брянськ на «Форум переможців».

Юлія Вусенко також запропонувала виключити з виконкому Ігоря Муковоза (він звільнися з поліції у 2016 році) та заступника міського голови Олександра Рачкова, якого затримали на хабарі.

Однак її пропозицію більшість не підтримала.

«Ми розглянемо ваші пропозиції. Якщо будемо вважати, що вони слушні, підтримаємо. Але на це потрібний час», - пояснив секретар ради, в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, заяву на звільнення Олександра Рачкова у луцькій мерії досі не розглянули – він залишається на посаді заступника міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як так ....хабарники отримують гроші з наших кишень ...гнати в три шиї їх і тих злодюг ,які їх ,,кришують''.
Відповісти
Мука вже давно потрібно було списати на берег. Він і коли служив то нічого крім хабарництва не чинив, а тепер і поготів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні