--> Вони викликають лише зневагу, - Роман Бондарук про волинян, які були у Росії на форумі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вони викликають лише зневагу, - Роман Бондарук про волинян, які були у Росії на форумі

5
1
Вони викликають лише зневагу, - Роман Бондарук про волинян, які були у Росії на форумі
Члени "Всеукраїнської ради голів ОСББ" вважають, що поїздка волинських активістів і чиновників на урочистості в Росію викликає лише зневагу до них.

Про це йдеться в офіційному зверненні Громадської організації "Всеукраїнська рада голів ОСББ" до СБУ, яке підписав віце-предитент організації Роман Бондарук.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пустовіт пообіцяв виключити Корпача з виконкому

"Ми, представники громадського сектору, що представляють інтереси громадян України різних регіонів обурені такою ситуацією. Участь громадян України у російських провокаційних заходів лише дискредитує органи влади та правоохоронні органи, що спокійно спостерігають за розвитком таких подій", - коментують у Раді голів ОСББ.

На їхню думку, неприпустимо, що чиновники у період війни дозволяють собі їздити до країни-агресора на святкування Дня перемоги.

"Це викликає не лише занепокоєння щодо національної безпеки, але й зневагу до таких людей", - йдеться у документі.

Відтак, ГО "Всеукраїнська рада голів ОСББ" звертається до правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування з проханням притягнути згаданих осіб до відповідальності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зневагу? Ні лють!
Відповісти
Зсучені істоти!!!! І хто іх делегував?!
Відповісти
скріньте стукачів) Корпач їздив як приватна особа, оце да, все лайно повилізало))
Відповісти
Навіть не знаю що робити,лізе лайно з мене і лізе, і спинятись не збирається. Напевно треба по мурлу получити,кажуть допомагає.
Відповісти
давай, підходь) якщо що, не плачся потім)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні