Пустовіт пообіцяв виключити Корпача з виконкому

1
4
Пустовіт пообіцяв виключити Корпача з виконкому
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт пообіцяв виключити зі складу Луцького міськвиконкому Валерія Корпача, який був у Росії на "Форумі переможців".

Активісти з громадського формування "Національні Дружини Волинь" підготували звернення та завітали з ним до секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта із вимогою виключення Валерія Корпача зі складу міськвиконкому, - про це повідомили на сторінці "Національні Дружини Волинь" у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Справжніх патріотів з Росії не випустили би, - активісти про лучан на російському «шабаші»

"У свою чергу Пустовіт повідомив, що проект рішення стосовно виключення Корпача вже пишуть, а питання розглянуть вже за кілька днів", - йдеться у дописі.

"Ми прийдемо на сесію і проконтролюємо, чи всі депутати згодні із цією позицією", — наголосив голова Національного Корпусу на Волині Андрій Д'яченко.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже правильно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні