Вони чекають «расійських асвабадітєлєй», - депутат Луцькради Микола Федік

2
5
Вони чекають «расійських асвабадітєлєй», - депутат Луцькради Микола Федік
Депутат та лідер фракції ВО "Свобода" Микола Фелік вважає, що активісти і чиновники, які їздили на "Форум переможців" до Росії, чекають "расійських асвабадітєлєй" в Україні.

"Знайшовся «отрят побєдітєлєй», які поїхали на форум до країни-агресора, Росії, присвячений «вєлікай пабєдє». І це відбувається на четвертому році війни з Російською Федерацією", - пише депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани, які засвітилися у Росії, мають зв'язки з УКРОПом

"В той час, коли українці, волиняни щодня жертвують собою на східних рубежах нашої держави, окремі особи відвідують антиукраїнський захід, який благословив та організував Путін і Кремль", - пише Микола Федік.

А також додає - можливо, поїздка є свідомою позицією цих людей, або воин не розумію у якій реальності живуть.

"Можливо це їх свідома позиція і вони тільки й чекають появи російських «асвабадітілєй». Але однозначно впевнений в одному, що цим візитом горезвісної делегації мають щільно зайнятися відповідні органи", - наголошує депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дивно, що те кодло не кричить на вулиці :" пуцін, прійді"
Відповісти
свободівське тіло) расіяни - це півбіди, уявіть, що з вами буде, коли за справу візьмуться українці) ну, ті, які вціліють після вашої руїни.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні