Волянюк може втратити посаду через поїздку до Росії

9
1
Волянюк може втратити посаду через поїздку до Росії
Громадська рада при Волинській ОДА ініціюватиме звільнення з посади голови Олександра Волянюка, який їздив на російський «Форум переможців».

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповів заступник голови громадської ради, головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

Володимир Данилюк каже, що рішення поїхати на російський форум – особиста ініціатива Олександра Волянюка.

Такий вчинок заступник голови громадської ради при Волинській ОДА засуджує.

З його слів, за статутом, скликати засідання громадської ради повинен її голова, в разі відсутності – заступники.

«Ми почекаємо кілька днів, а тоді я ініціюю засідання. Будемо говорити про зняття Олександра Волянюка з посади голови», - пояснив Володимир Данилюк.

«Ми з ним не спілкувались про це. Волянюк на зв’язок не виходив, тому я навіть не знаю, де він є», - додав заступник голови громадської ради при ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани, які засвітилися у Росії, мають з'язки з УКРОПом
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напалм!) Данилюк погнав публічно асуждать)))
Відповісти
напалм мнє в зад
Відповісти
Палиця надає сепарку по дупі)))
Відповісти
а може його на Колиму років на надцять
Відповісти
Це не посада. Це - громадська організація. Юридично - безплатний "портфель". Але Волянюк, як безробітний, як людина з курячим інтелектом, з цієї "посади" живе. Щось розумніше і складніше він виконувати не може. Одні понти. Хвальби - повні торби, а в ті торби - хоч насери. Влучне українське прислівя.
Відповісти
Ключове слово "може". В путлерівській раша за подібне вже вся ця делегація "загриміла" в буцегарню. А в Україні панькаються з цими прихвостнями кремля.
Відповісти
нам не варто брати курс на тоталітарного сусіда.
насправді - цікаво почути мотиви Волянюка.
Відповісти
І скажи після цього що ти гнилий укропівець не агент фсб?
Відповісти
А чому те чмо Волянюк на Донбас не їздив в АТО, а поперся му...к в Брянськ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні