Не б‘ємо, а мотивуємо, - Романюк про виховання синів

0
2
Не б‘ємо, а мотивуємо, - Романюк про виховання синів
Директор Волинського обласного центру зайнятості, батько двох синів Роман Романюк вважає, що застосовувати фізичну силу у вихованні дітей – неприпустимо.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у Ковелі 36-річний чоловік вдарив хлопчика у вухо, бо той грався домофоном. У дитини - розрив барабанної перетинки.

Зокрема, Роман Романюк вважає, що батьки повинні виховувати дітей на власному прикладі.

«Ми з дружиною намагаємося у будь-якій ситуації пояснити, підказати та допомогти. Не приховую, буває й непросто, але намагаємося показати плюси і мінуси того чи іншого рішення», - розповів чиновник.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Діти, яких б’ють, виростають садистами і мазохістами, - луцький психолог

Він додав, що хоче, аби його сини стали мужніми чоловіками й головне – гідними людьми. Саме тому разом із дружиною мають власний секрет виховання дітей.

«Ми виховуємо їх через мотивацію: гарну оцінку, добру справу чи вчинок тощо. І варто сказати, що це справді діє», - підсумував Роман Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні