У Луцьку після пожежі витягують з того світу трьох малих дітей

0
-5
У Луцьку після пожежі витягують з того світу трьох малих дітей
Трьох дітей, які постраждали у пожежі у селі Черемошне Ковельського району, рятують у Волинській обласній дитячій лікарні.

У четвер, 3 травн прооперували, стан їхній дуже важкий, - пише Волинь нова.

Нагадаємо, у селі Черемошне Ковельського району троє дітей ледь не згоріли живцем. Дітей доставили в обласну дитячу лікарню. Зараз лікарі борються за їхні життя. Діти перебувають у критичному стані.

Як розповів завідувач опікового центру, що діє на базі Луцької міської лікарні, хірург-комбустіолог вищої категорії Роман Трач, діти часто стають жертвами бездоглядності. Але цього разу ситуація була просто критична.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У селі на Волині ледве не згоріли троє хлопчиків: подробиці

Потерпілих госпіталізували в обласну дитячу лікарню, де спільно із хірургами цього лікувального закладу провели невідкладні операції. В усіх трьох дітей обпечено велику площу тіла. Зараз вони знаходяться у відділенні анестезіології на апаратах штучного дихання.

За словами заступника генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Людмили Гагаловської, викликали бригаду фахівців-консультантів із Києва, лікарі вживають усіх заходів для порятунку малюків, але стан їхній надзвичайно важкий.

В усіх трьох дітей обпечено велику площу тіла. Зараз вони знаходяться у відділенні анестезіології на апаратах штучного дихання.

За попередніми даними, трагедію спричинило те, що малеча бавилася сірниками, закрившись у погребі. Коли зайнялися двері, малюки сховалися у куток і почали кликати на допомогу. Однак зайти у приміщення, щоб винести дітей, вдалося не відразу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні