Діти, які ледве не згоріли у селі на Волині - у критичному стані

0
2
Діти, які ледве не згоріли у селі на Волині - у критичному стані
Діти, яких врятували з вогню у селі Черемошне Ковельського району, перебувають в критичному стані, за їх життя борються медики.

Родичі постраждалих просять волинян здати кров для дітей, - пишуть Волинські Новини.

Нагадаємо, у селі Черемошне Ковельського району троє дітей ледь не згоріли живцем. Дітей доставили в обласну дитячу лікарню. Зараз лікарі борються за їхні життя.

Кров приймають у будь-якому центрі переливання крові області, при здачі потрібно лише зазначити, що здають для трьох погорілих дітей, які знаходяться в обласній лікарні. Група крові значення не має.

Наразі діти – в критичному стані, вони отримали по 50-60% опіків тіла. Трагедія сталась днями в Ковельському районі. Діти 3, 5 та 6 років закрилися у погребі та, очевидно, бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні.

Діти почали кликати на допомогу, дорослі кинулися їх рятувати. Поки батьки визволяли малечу з погребу, ті отримали опіки та вже були у непритомному стані. Дітей доправили у Волинську обласну дитячу лікарню, в опікове відділення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні