На луцьких кладовищах подорожчають могили

3
-4
На луцьких кладовищах подорожчають могили
Чиновники хочуть підняти вартість копання ям на луцьких кладовищах.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету, який опублікували на сайті Луцької міської ради.

Згідно з документом, востаннє вартість ритуальних послуг у Луцьку переглядалась у 2015 році. Нині її потрібно підняти через ріст заробітної плати та подорожчання пального.

Зокрема, підняти ціни планують на копання могил та оформлення свідоцтва про поховання. Залежно від способу копання, ці послуги подорожчають на 32-83%.

Так, найдешевше буде викопати вручну могилу довжиною 1, 1 метр (327 гривень влітку та 534 гривні взимку), найдорожче – викопати вручну могилу довжиною 2,4 метри (1351 гривня влітку і 2228 гривень взимку).

Зауважимо, це стосується п’яти кладовищ, які підпорядковуються Луцькому спецкомбінату: у селі Гаразджа, на вулиці Рівненській, на Потебні, Володимирській та вулиці Чернишевського у Луцьку.

Підняти вартість ритуальних послуг планують з 16 травня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За два роки на луцьких кладовищах можуть закінчитись місця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо закінчаться то людей перестануть хоронить . Що ви дурню пишете .
Відповісти
Не сприймайте це з іронією...Щоб перестати людей ховати людей потрібно зовсім небагато - підписати розпорядження. Планується будівництво крематорію, де будуть спалювати людей. Адже вільної землі майже не залишилось, все в приватній власності. Якщо закінчиться земля на кладовищах, людей будуть спалювати, ховати в могили, за якими ніхто не доглядає, або вони старі (15-20 років), або ховати по сусідніх районах області, така практика зараз вже є.... Якось так.
Відповісти
Коли планується крематорій в Луцьку і біопоховання? Я напишу заповіт - хочу бути в парку магнолією. Або - розвійте мій прах над Стиром! І хто проти волі покійної попре????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні