--> За два роки на луцьких кладовищах можуть закінчитись місця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За два роки на луцьких кладовищах можуть закінчитись місця

3
-2
За два роки на луцьких кладовищах можуть закінчитись місця
На луцьких кладовищах місць для поховання вистачить лише на два роки.

Про це у коментарі «Волинь24» розповів директор Луцького спецкомбінату комунально-побутового обслуговування Василь Цетнар.

Зокрема, Луцькому спецкомбінату підпорядковуються п’ять кладовищ. З них найбільше місце для захоронення у селі Гаразджа (39, 07 га), на вулиці Рівненській (8, 5 га), на Потебні (0, 85га), Володимирській (1, 5 га) та вулиці Чернишевського (2 га).

Цікаво, що кладовища на вулиці Рівненській та Чернишевського частково закриті. Однак, зі слів директора спецкомбінату, підзахоронення там проводять.

«У нас фактично немає кладовища, на якому повністю заборонили захоронення. Раніше хотіли закрити на Чернишевського, але люди звернулися до виконавчого комітету Луцькради, і вони оскаржили це рішення. Справа в тому, що люди залишили собі місця біля рідних», - каже Василь Цетнар.

Директор Луцького спецкомбінату комунально-побутового обслуговування зазначає, що вільного для захоронення місця на п’яти кладовищах всього півтора гектара і вистачить його лише на два роки.

«Знаю, що зараз йде домовленість на придбання ще 1,28 гектара. Однак, ми не можемо спрогнозувати, на скількох людей вистачить цього місця. Смерть же випередити не можна. Якщо власть отримати ці 1, 28 гектара землі, місць вистачить ще на декілька років», - додав Василь Цетнар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від доброго життя, треба подякувати олігархам, які при владі. Довели людей до вимирання.
Відповісти
Для влади знайдемо...
Відповісти
Це до чого? Вмирайте швидше, бо місця закінчуються? Чорний юмор.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні