Луцького водія, який протягнув дитину вулицею, можуть звільнити

26
-4
Луцького водія, який протягнув дитину вулицею, можуть звільнити
Чиновники Луцької міської ради планують поговорити з водієм маршрутки, який затис дитині ногу і протягнув її вулицею. Якщо він не владнає ситуацію з батьками, чоловіка можуть звільнити.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Нагадаємо, у неділю, 29 квітня, водій маршрутки №2 затис ногу хлопчику, якому близько 4 років. Дитину маршрутка протягнула близько 5 метрів.

Після цього водій не вибачився перед батьками, а навпаки – обматюкав їх.

Зауважимо, цей маршрут обслуговує перевізник «Санрайз».

«Ми вже спілкувалися з перевізником. І обов’язково викличемо його ще раз на розмову разом з водієм. Це буде одразу після вихідних. Після таких випадків обов’язково потрібно отримати пояснення, можливо навіть письмове», - зауважив Григорій Недопад.

«Можливо звільнення водія не буде, якщо йому вдасться залагодити ситуацію з батьками», - додав він.

«Щодо перевізника, то ще 1-2 таких випадки і буде розірвання договору з міською радою», - резюмував посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жесть !!!
Однозначно це є ДТП і потрібно було викликати поліцію.
І батькам потрібно було повідомити водія про це... А як би він залишив би місце ДТП, так це + ще протокол...
Відповісти
Гнати ту контору з міста "драним " віником
Відповісти
Що значит ще 1-2 випадки? Це адекватна люлина заявляє...?!
Відповісти
Який директор такі і водії.Директор сам з водіями матами говорить.Хоча який з нього директор.Хам без освіти якого Голєва поставила наглядачем.
Відповісти
Батьки зобовязані забезпечити посадку та висадку дітей. Малу дитину може не бути видно у зеркалах заднього виду, водію заборонено виходити зі свого місця. Батьки мали тримати 4х річну дитину, і не дозволяти самому виходити чи сідати.... Неграмотні полішуки хочуть свою відповідальність за своїх же дітей перевести на чужих людей. Батьків потрібно оштрафувати за недогляд неповнолітньої дитини і залишення дитини у небезпечній ситуації
Відповісти
А якби це твоя дитина була?
Відповісти
Все вірно, за своїми дітьми треба дивитися. Стосовно цієї ситуації, я не був на місці події і займаю нейтральну позицію
Відповісти
Як це "можуть звільнити"? Його необхідно звільнити... Ч
и потрібна підстава для звільнення, чиєсь каліцтво, чи, не дай бог, смерть??
Відповісти
Які вони директори, вони підписують бумажкі і нічого не вирішують. Голєву на коврик.
Відповісти
«Можуть звільнити»?????? Це необхідно зробити! І бажано так, щоб він більше ніколи не працював водієм громадського транспорту!
Відповісти
Можливо, звільнити?
Серйозно?
Та за таке треба бити морду, права забирати і в тюрму садити...
Відповісти
Кого бити? Батьки кинули чотирьохрічного, і він САМ ,без нагляду,пішов до дверей, поки вони з коляскою совались. Водію не видно малих у зеркало. Це батьки розкараки.
Відповісти
Соваєшся це ти якщо так пишеш про чужих людей.Ти також зі своїми дітьми соваєшся?Заступник "маршрутчіків".А те що водій заслужив по пиці це факт далі на розсуд потерпілої сторони.
Відповісти
Батьки заслужили по пиці, бо кинули безнагляду свою дитину у небезпечному громадському транспорті.
Відповісти
З яких це пір у нас громадський транспорт є небезпечним? І нагадую. Батьки також мали вийти зразу за своєю дитиною. До речі, зупинка була кінцева. Чи двоє дорослих людей з коляскою, які готуються до виходу, також не помітні!? І водій не мав чекати, доки вони вийдуть? Чи хто не встиг, той запізнився? Однозначно, вина водія. А подвійна вина в тому, що він навіть не поцікавився, в якому стані дитина!
Відповісти
А що означає "планують поговорити" і "не владнає ситуацію з батьками"? Тобто інцидент стався вчора, а вони тільки планують розбиратись!!!! Як на мене він винен і повинен нести певне покарання!!!Маршрутчики як бачать конкурента то на пасажирів взагалі не звертають уваги, вийшов не вийшов вже двері закрив і поїхав.
Відповісти
так, однозначно, батьки повинні перші вийти з автобуса і забирати свойх ДІТОК,але це той випадок брехливий ,що був написаний за марш.3 як водій порвав посвідчення АТО ,то був наклеп на перевізників і зараз де номер автобуса і що батьки так спокійно зрегували, це одгозначно наклеп, як можуть так принижують перевізників,то ходіть пішки ВАС ніхто у автобуси не затягуе.
Відповісти
Наклеп тільки,що шофер обматюкав батьків. Він тільки "відгаркувався" зі свого місця,коли чоловік питав,чому так швидко рушає і не дивиться по дзеркалам. Він навіть не встав зі свого місця.
Відповісти
Їх не потрібно звільняти. Вони самі скоро по звільняються і поїдуть в Польщу. За таку зарплату робити не будуть. Яне виправдовую даного водія, але ці недопади, перепади і інші корупціонери міської зради вже просто задовбали.
Відповісти
скоріше б ті водії перевізникі забралися б з відси-з Луцька! тоді й щось краще б придумали б,для перевезень.
Відповісти
як би я вирішував долю перевізників я б їх усіх розігнав би!!! по мірі можливого придумав би щось нове і краще...
Відповісти
Значить,було так. Ми поверталися з парку.Діти вже втомлені,голодні. Менша дитинка вередує. Хотіли вийти біля Салюта...Але вирішили іхати далі. Маршрутка зупиняється,ми пропускаємо людей,бо ми ж з коляскою,щоб нікого не затримувати. Я,получається,з двома дітьми,бо чоловік тримав коляску. Хлопчику 5 років і три місяці. Я кажу виходь скоренько,він уже розуміє,що на дорогу іти не можна,а потрібно стати і чекати маму. Чоловік спускається зі сходів(але ще в маршрутці),і тут двері закриваються і ми і'демо!!! Чоловік притримує двері ліктем,рука зісковзує,але двері трохи ще тримає(так би дитину затисло зовсім).В той час дитина виходить,але не встигає забрати ніжку. Він каже-"я стрибав,мамо,як машина і'хала". В той час крик дитини почули люди,які вийшли,і чоловік підбіг до нього(і тут я вже не бачила,чи не пам'ятаю,бо був шок) і підняв його. Я вийшла і ледве не знепритомніла-боялась,що дитину переіхало.Я дякувала Богу,що все обійшлося добре-в дитини невеличкий синячок на ніжці,він навіть не кульгає.Міліцію не викликали...Травми нема,обійшлися тільки шоком... Тай діти втомлені,голодні,нам було скоріше додому . Я не знаю як потрібно було робити в тій ситуаціі. Вийти першій,а дитину залишити-шофер міг і за мною закрити двері,а з ним поіхати. Потрібно було хіба на передні двері іти,так може нічого б не сталося.
Відповісти
Ви "хороші" бАПТЬКИ,,,,,,,
Відповісти
"втомлені,голодні,скоріше додому"- це не виправдення. Дітей тримати треба за руку, а не "я кажу виходь скоренько". Якщо бачите ,що будете довго виходити, попередте водія, або виходьте на передні двері.... Згідно правилам , дорослі з дітьми сидять спереду.
Відповісти
Ми не виходили довго. Це сталося в долю секунди! І якби тримали за руку,то двері не закрилися б???! Був випадок,коли жіночку з дитиною на руках прижали!
А втомлені і голодні-це я до того,що ми міліцію не викликали!!!
Відповісти
Я би подивилась на вас,якби хтось із коляскою спереді сидів,а вам не буде проходу ніякого до водія навіть щоб заплатити за проізд!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні