Чоловік, якого викрали у Луцьку, кинув людей на гроші, - версія мами

8
3
Чоловік, якого викрали у Луцьку, кинув людей на гроші, - версія мами
Лучанка Наталія Лисенко, мама Олега Лисенка, якого звинуватили у викраденні людини, переконує – її син не хотів заподіяти нічого лихого 55-річному Андрію Фрасолюку, лишень – забрати у нього свої гроші.

Про це жінка розповіла інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у понеділок, 23 квітня, Луцьк сколихнула новина – серед білого дня на проспекті Соборності зловмисники затягнули чоловіка в автомобіль та відвезли у невідомому напрямку. «Викрадачів» затримали менше, ніж за годину, - відзвітувались у поліції.

Згодом чотирьом фігурантам справи суд обрав запобіжний захід – домашній арешт. Один з них – Олег Лисенко виявився помічником депутата Волинської обласної ради Анатолія Грицюка.

Натомість мама підозрюваного Наталія Лисенко каже, що викрадення насправді не було. Мовляв її син разом з товаришами «хотів поговорити» з Андрієм Фрасолюком та з’ясувати, коли той поверне чималий борг.

МІЛІЦІОНЕР З ТЕМНИМ МИНУЛИМ

«Людина, яку нібито викрали, це оборотень в погонах, колишній підполковник міліції, двічі судимий за шахрайство – один раз в 90-х, інший – близько п’яти років тому. Він і зараз кидає людей на гроші», - переконує жінка.

Зауважимо, нині Андрій Фрасолюк очолює Волинське обласне відділення Міжнародної поліцейської автокорпорації країни. Втім, окрім цього, зі слів Наталії Лисенко, чоловік займається своєрідним бізнесом – привозить автомобілі з-за кордону.
Андрій Фрасолюк нині керує Волинським обласним відділенням Міжнародної поліцейської автокорпорації
Андрій Фрасолюк нині керує Волинським обласним відділенням Міжнародної поліцейської автокорпорації

«Моєму синові, який має бізнес у Варшаві, пов’язаний з ремонтом машин та автозапчастинами, він пообіцяв пригнати кілька автомобілів. Однак, не виконав обіцянку і зник», - пригадує лучанка.

«Гроші Фрасолюк взяв, але машини так і не пригнав. Півроку водив нас за ніс: то казав, що проблеми з розмитненням, то з машинами. А через півроку взагалі зник, перестав на дзвінки відповідати», - каже Наталія Лисенко.

ФРАСОЛЮКА ДОВГО ВИСТЕЖУВАЛИ

Жінка пригадує, що восени її син звернувся до поліції. Однак там відповіли, що нічим допомогти не можуть, адже немає розписки. Олег Лисенко віддав гроші «під чесне слово».

Тож чоловік разом зі своїми товаришами, яким Фрасолюк також заборгував гроші, взялись вистежувати його. Запитували у друзів, де той буває, куди їздить.

Врешті, допоміг чоловік, якому Фрасолюк також винен гроші. Він підказав, що у понеділок вранці той буде біля ТЦ «Гостинець».
Так і сталось. Однак, коли Фрасолюк вийшов з автобуса і побачив Лисенка, одразу забіг у торговий центр. Вочевидь, думав, що в людному місці його не чіпатимуть.

«Але там мій син з друзями таки його схопив і вивів під руки на вулицю. Ніякого мішка на голову Фрасолюку не одягали. Він дуже боявся, щоб його лице ніде не засвітилось і накинув капюшон на голову. Можливо людям, які це бачили, здалось, що у нього на голові мішок», - пригадує жінка.

Після цього, каже Наталія, чоловіка привезли додому до Лисенків.

«Його не вивезли в ліс і не посадили у підвал. Ніхто його не бив. Інформація про забій грудної клітки і струс мозку – фейк. Його посадили чай пити, поговорити і домовитись про повернення грошей», - наголошує мама підозрюваного.

«Але люди, які бачили, як його схопили, заявили про викрадення. І тепер моєму сину загрожує кримінал», - бідкається жінка.
Вона переконує – під час слідства Фрасолюк визнав, що винен гроші підозрюваним (загалом – 106 тисяч гривень). Мовляв саме тому «викрадачам» присудили домашній арешт, а не тримання в СІЗО.

Журналістам інтернет-видання "Волинь24" не вдалось зв'язатись з Андрієм Фрасолюком - обидва телефони у нього вимкнені.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колишній ментівський начальник, що ганяє машини - це діагноз. Як і діагноз з подібними суб'єктами зв'язуватися.
Відповісти
Я вірю цій жінці .Знаю Фрасолюка.,тому вірю в те, що тут написано.
Відповісти
Знаю Людей яких кинув цей ГАД до цього часу ні слуху ні духу до кого звернутися?
Відповісти
Знаю цю мразюку. Йому треба вирвати язик і відрубати руки. Гидота. Чому його хлопці не підвісили за яйця в лісі на сосні?
Відповісти
Напишіть свої дані якщо хочете розібратись з цим прилурком
Відповісти
То може поліція і кришує,раз свій? Тільки не розумію,як в наш час можна займати гроші без розписки?
Відповісти
Фрасоля - гнида рідкісна!
Відповісти
Як що комусь він винен гроші чи якось киданув то пишіть свої номери тел або звертайтесь у поліцію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні