Він зробив мене калікою, - лучанка про водія маршрутки, яка влетіла у стовп

8
-4
Він зробив мене калікою,  - лучанка про водія маршрутки, яка влетіла у стовп
Пасажирка маршрутки, яка влітку 2017 влетіла у стовп на вулиці Гнідавській, пережила три операції. Проте кошти за лікування ніхто не відшкодовує.

Про це 54-річна лучанка Галина Баландіна розповіла інтернет-виданню "Волинь24".

Нагадаємо, 11 червня 2017 року на вулиці Гнідавській маршрутка №9 виїхала на тротуар і влетіла у стовп. Як повідомляли поліцейські, в аварії постраждали 11 пасажирів та водій.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 22 березня, водія маршрутки визнали винним у вчиненні аварії і присудили 1,5 року обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на цей же термін.

Як розповідає постраждала Галина Баландіна, у тій аварії вона серйозно травмувала руку.

Зокрема, жінка з чоловіком саме їхали до онуки на День народження. За її словами, водій не їхав 30-40 км/год, як зазначав у суді, а летів значно швидше. Відтак не впорався з керуванням і влетів у стовп.

В аварії лучанка поламала ліву руку у двох місцях. Станом на квітень 2018 року вона уже пережила три операції і очікує ще на дві.

Жінка витратила близько 18 тисяч гривень. Проте кошти за лікування лучанці ніхто не компенсовує.

"Страхова грошей не відшкодувала. Куди б ми не звертались - відфутболюють", - скаржиться Галина Баландіна.

А також додає, що навіть на судовому засіданні щодо покарання водія маршрутки допитували не усіх постраждалих. Тож жінка подала заяву до апеляційного суду.

"Я цього йому ніколи не пробачу. Зробив мене калікою в аварії. Тепер не можу підняти руку до рота", - резюмує жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото нехай оплачує лікування,а в разі інвалідності і утримує ...може іншим наука буде..
І на мою думку міськім маршруткам технічно обмежити швидкість до 40 км...
Відповісти
А водій і платить в міську лікарню, за лікування постраждалих. Так що в Україні безкоштовне лікування , хто ще невкурсі їдьте тролейбусами. Здоровіші будемо!!!
Відповісти
Корупційний суддя сатаніст - відмовив постраждалій інваліду 1 групи у відшкодуванні витрачених коштів на "безкоштовні" 2х15000 гривень без чеків операціїї .тільки на ліки витрачені по чеках Аптек 18 000 гривень пишуть в інтернеті.А моральному відшкодувані відмовленно дорівнює -0-, совість у судді теж дорівнює -0-
Відповісти
Оплачувати має фірма АТП 10701 наїї несправному автобусі таксі перевозили пасажирів Лучан .ЛУЦЬКЕ АТП 10701 є по закону власником джерела підвищенної небеспеки тобто транспорту маршрутного таксі і в стаховій аферній компаніїї пасажири застраховані і автобус.ще в лікарні страхова і фірма перевізник мали суки все оплачувати всі операції та витрати.Возять аварійними маршрутками Лучан як худобу на забій.Нічого не має в серці у власників тільки чорний гній і в голові мерзотники.
Відповісти
Назвіть страхову компанію, якою прикривається перевізник.
Відповісти
страхова компанія "Княжа" перевізник Луцьке АТП 10701 власник багатьох фірм та підприємств Алфьоров Вячеслав готель Україна , торгова марка ТМ "Кічкарівка"ще є хабарник в схемі Анатолій Миронюк начальник зв'язку і транспорту в міській раді ,ще і тролейбуси проштовхує ,ще в схемі є суддя Артиш Ярослав Данилович порушник закону про митний ввіз авто їздить на бляхах не визнав нічого для потерпілій при усіх наявних доказах і трьох операціях на протязі року і ще не кінець і отримання 1 групи інвалідності
Відповісти
Страхова компанія "Княжа" відповідальна за виплати пасажирам і за лікування виплачує вім постраждалим по 200 000 гривень.Підприємство Луцьке АТП 10701 з 11 ДТП в 2017 році не виплатило жодному постраждалому , жодної компенсації , тому міська рада продовжила контракт і передала всі маршрути перевізнику по справедливому тендеру і на особистій співбесіді власник Беніфіцеарій підприємства запропонував найкращі умови перевезення лучан на аварійних своїх маршрутках
Відповісти
Перевага буде за 20 річними тролейбусами з Швейцарії і обслуговувати вузли тролейбусів буде легко.Зателефонував на сервіс в Швейцарію назвав номер VINтролейбуса і відразу вислали деталь , ще витривалість металу з роками збільшується і двигун стає крепшим і тролейбус не аварійним , а з роками стає більш надійним та комфортабельним, як маршрутки АТП 10701.Хохма для смертників пасажирів для жителів міста Луцька.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні