У справі Рачкова і шацької судді замішаний луцький підприємець

4
-2
У справі Рачкова і шацької судді замішаний луцький підприємець
У передачі частини хабара заступникові Луцького міського голови Олександру Рачкову та голові Шацького міськрайонного суду Наталії Сушик замішаний директор ПП «Пілон-С» Роман Словік.

Суддя Наталія Сушик за посередництвом Олександра Рачкова вимагала 10 тисяч доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження. Йдеться, зокрема, про справу чоловіка, який вже був судимий раніше, пише "Волиньпост".

Нагадаємо, у середу, 25 квітня, після сесії Луцької міської ради до кабінету заступника мера Олександра Рачкова завітали працівники департаменту захисту економіки Національної поліції.У кабінеті чиновника знайшли більше 10 тисяч доларів хабаря.

Правоохоронці задокументували два «транші» передачі хабара – по 5000 доларів США кожен.

Зокрема, у березні цього року в ході досудового розслідування у Луцьку задокументували факт передачі половини суми (5 000 доларів США). Ці гроші на вимогу Олександра Рачкова передали директору ПП «Пілон-С» Роману Словіку, який став посередником, аби унеможливити викриття Сушик та Рачкова.

Зауважимо, що з відкритих джерел відомо, що приватне підприємство «Пілон-С» зареєстроване у Луцьку на вулиці Набережній. Займається, згідно з інформацією, наявною у вільному доступі, діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, наданням послуг технічного консультування в цих сферах.

Учора ж, 25 квітня, Рачкова і Сушик затримали «на гарячому» під час одержання другої частини хабара (5 000 доларів США). Гроші та інші речові докази вилучили під час огляду місця події.

Наразі проводять першочергові слідчі дії для збору доказової бази для подальшого притягнення до кримінальної відповідальності причетних осіб.

Нагадаємо, що що Наталія Сушик за посередництвом Рачкова вимагала неправомірну вимогу за позитивне рішення щодо справи чоловіка, який раніше був судимий за злочини, передбачені частинами 1-3 статті 199 Кримінального кодексу України.

У статті йдеться, зокрема, про злочини, пов’язані із виготовлення, зберіганням, придбанням, перевезенням, пересиланням, ввезенням в Україну з метою збуту, а також збутом підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То все неправда. То їм все підкинули бо вони опозиціонери. Кріпіться брати та сестри. А краще тікайте. Краще в Швейцарію.
Відповісти
От кумедні ви. Вчора писали, що справа пов'язана з узаконенням та реєстрацією права власності на індивідуальний житловий будинок... Яке відношення має людина, що займається проектними роботами до підробки грошей тощо... пишете що-небудь... все, що в голову "збреде"... читайте краще свої попередні статті..
Відповісти
Настало заслужене життя на зоні. Там навчать тебе хлопці рахувати долари. От так буває.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/yaka-bude-zarplata-vijskovim-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/data-provedennya-dnya-zemli-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/planuvannya-roboti-silsko%d1%97-biblioteki-na-2019-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/ekonomichniy-prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-lipnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-veresnya-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні