Хай села самі вирішують проблему, - зам луцького мера про сміття

5
-1
Хай села самі вирішують проблему, - зам луцького мера про сміття
Заступник міського голови Григорій Недопад заявив, що сільські громади мають самі вирішувати проблему зі сміттям, а не підкидати його до Луцька.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у березні стало відомо, що на сміттєзвалищі у Брищі прийматимуть сміття лише з Луцького району і сіл Княгининівської і Жидичинської громади. Наразі ж туди везуть сміття не лише з Луцького, а й Ківерцівського, Маневицького та Рожищенського районів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Менше користуйтесь пакетами!» - голова громади на Волині в шоці від сміттєзвалища

"Одна із причин тих кілометрових черг сміттєвозів на полігоні села Брище – надмір сміття з деяких сіл", - пише Недопад.

За його словами, із 1 червня ситуація може загостритись, адже у Брище не прийматимуть "чуже" сміття.

"Тому окремі сільські громади повинні вирішувати проблему зі сміттям самотужки, а не таємно скидати цей тягар на Луцьк", - наголошує чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто сміття з 1 чрвня буде в посадках при в"їзді у Луцьк. Чи справиться з цим наша поліція? Можливо варто просто підняти тарифи на приймання ТВП і контролювати їх офіційну сплату.
Відповісти
Селам та ОТГ потрібно налагодити систему сортування сміття, компостування харчових відходів, утилізацію паперу, пластику та скла, а не засмічувати все навкруги, надіючись на те, що прийде добрий дядько і вивезе всі відходи на іншу планету.
Тоді проблема відпаде сама собою
Відповісти
Що за уряд,мільярдні кредити беруть,а сміттєпереробні заводи побудувати не можуть....чекають інвесторів.А куди мільярдні кредити діваються?! В европі на смітті заробляють,а тут зас*** лися ним по саме нікуди!
Відповісти
в Брище - вже давно хочуть побудувати кілька інвесторів, але, вони не хочу платити відкат... ну не прийнято в них так.
Відповісти
Нам казали приватизовуйте квартири, і ви будете власниками. Будинки розвалюються чиновники каюуть, це ваше і проблеми ваші. Казали обєднуйтесь в тер громади, і у вас буде більше коштів і повноважень. Проблеми зі сміттям вже вилазять, але це лише початок. Наступне договора з лікарями ітд ітп. Кнурі при владі хочуть від нас податків, і побільше, а проблеми їх не обходять. Пора робити висновки, хто керує країною і що з ними робити. Поки не повтікали за бугор.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні