У Луцьку залатали глибокі ями на мосту через Стир. ФОТО

3
0
У Луцьку залатали глибокі ями на мосту через Стир. ФОТО
У Луцьку залатали тротуар на мосту через річку Стир, що на вулиці Шевченка у Луцьку.

Про це написала журналістка Олена Лівіцька у Фейсбуці.

Нагадаємо, на мосту після зими на доріжці утворилися ями та вибоїни. У деяких місцях провалювався асфальт. На мосту були такі дірки, що проїхати з дитячим візочком - нереально.

Олена Лівіцька написала, що станом на вівторок, 24 квітня, ями на мосту залатали.

"У моєму журналістському доробку з'явилася ще одна замощена яма. Сила слова)) Пам'ятаєте, як у неділю ввечері я писала про дірявий міст на Шевченка в Луцьку? Так-от: станом на вівторковий ранок ямище, в яку можна було на той світ провалитися, засипали", - йдеться у дописі.

"Низько кланяюся)) Цілих три навіть ями! То кардинально моста не врятує, звичайно, бо він розлазиться, як вигорілі штори. Але, може, на кілька зломаних ніг у цьому світі буде менше)) ПС. І дофарбували. Тепер він показово синьо-жовтий, хоч і щербатий...", - додала Олена Лівіцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм..по ходу відгуки то читають. Вчора писали про ями, а сьогодні вже залатали:)))) Мож якй добрий чарівник зявівся. Ну тоді будь ласка Ковельську, яку так робили , доробіть , бо на перехресті не дороблено, рови, машини гальмують, налітають на люки , і якщо залишиться крапуля лишнього асфальту то залатайте дири на тротуарах по вул. Ковельській, бо реально ноги зламати можна :)))) І будемо Вам щиро вдячні :))))
Відповісти
Засипали, бо подзвонили на гарячу лінію і повідомили, що там яма, а не через те, що ви там пишете
Відповісти
А ось воно шоооо Сємьонич:))))Невже ти подзвонив? ...Ну понаблюдаємо, понаблюдаємо...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні