У Луцьку міст через Стир весь у ямах та дірках

4
0
У Луцьку міст через Стир весь у ямах та дірках
Тротуар на мосту через річку Стир, що на вулиці Шевченка у Луцьку, потребує ремонту.

Після зими на доріжці утворилися ями та вибоїни. У деяких місцях провалюється асфальт. Дірки такі, що проїхати з дитячим візочком - нереально. А втрапити у таку ненароком - можна зламати ногу.

Міст давно не бачив ремонту. Напочатку весни кільки ям засипали відсівом. Однак відтоді утворилися нові вибоїни.

Нещодавно перила мосту з одного боку пофарбували. А от латати ями ніхто не береться.

Тим часом через цей міст проходить багато людей. Оскільки громадський транспорт у цьому мікрорайоні нечасто, люди часто воліють йти пішки. Недалеко - навчальні заклади, тому через міст ходять і діти, і студенти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проблема пішохідноіі частини мосту є і на Ковельській
Відповісти
На Ковельській біля мосту знов якесь чмо продовжує дорогу на луг. Що знову тишком -нишком хочуть почати будівництво біля інституту мистецтв?
Відповісти
На стиках конструкції мосту, ще з осіні було декілька ям, які не можливо було обїхати так як вони продольні. Кожний автомобіль проїзджаючий міст створював вібрацію на конструкцію мосту. І тільки на початку травня хтось із спеців з вищими освітами і догадуюсь з якими зарплатами здогадались двома відрами асвальту засипати вибоїни. Через що, найбільша проблема цього мосту на Чернишевського самоусунулась, про що вони навряд чи здогадались. Не знаю хто слідкує за станом мостів? Але їх потрібно давно притягувати до відповідальності за халатність.
Відповісти
В ось цікаво,коли накінець зроблять тротуар на мосту на Ковельській.за 37 років мого життя ні разу не було ремонту.з дитиною до школи не можливо дійти,каблуки в ямах застряють.Жах!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні