Пристрасна і драйвова: у Луцьку виступила ALYOSHA. ФОТО

0
2
Пристрасна і драйвова: у Луцьку виступила ALYOSHA. ФОТО
У Луцьку відгримів крнцерт відомої української співачки ALYOSHA. Вона відкрила лучанам своє серце на сцені і обеззброїла.

Концерт артистки відбувся 22 квітня у РЦ «Промінь», - пишуть Волинські новини.

«Ви можете дозволяти собі все, що заманеться. Сьогодні моє серце відкривається перед вами. І я бажаю, щоби в кожного з вас була та людина, перед якою можна бути обеззброєним», – зазначила співачка, представляючи одну з перших виконаних композицій, пісню «Безоружная».

Загалом протягом усього концерту Alyosha не скупилася на щирі побажання публіці. Вона бажала кожному досягати здійснення мрій, «бігти, незважаючи ні на що, до своєї мети, до свого кохання», успіхів і внутрішньої гармонії, а також закликала не соромитися й танцювати.

Співачка подарувала залу найкращі свої пісні: твір про перше кохання «Феромоны любви», надихаючу композицію «На фоні Париж», танцювальний хіт «Калина», нову пісню, яка «звучатиме та заряджатиме все майбутнє літо», «Текіла», пустотливу «А я пришла домой» та інші.

«Я старатимуся творити таку музику, щоби ви під неї насолоджувалися», – пообіцяла лучанам відома українська співачка Alyosha, анонсуючи записи майбутніх пісень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні