«Жаба душить»: лучани посперечались через «бляхи»

21
-3
«Жаба душить»: лучани посперечались через «бляхи»
Лучани влаштували суперечку у соцмережі Фейсбук через нерозмитнені автомобілі на єврономерах.

Посперечались водії у групі «Автоандони Луцька».

Думки учасників розділились. Хтось переконував, що покупка нерозмитненого авто вигідна, а хтось – що власники таких машин найбільше порушують правила дорожнього руху, бо не дорожать ними.

Збережено лексику оригіналу

Олександр Резніков: Шановні автомобілісти, автомобілістки, пішоходи і всі дописувачі групи.

В мене останнім часом виникає непереборне відчуття, що щира українська натура, по простому "жаба", бере гору над здоровим глуздом! Тому як щонайменше кожний третій пост закінчуєтся коментарями про "бляхи" та " бляхарів"!

Сам я їзджу на розмитненому авто, але не бачу нічого поганого в авто на європейських номерах!

Так, у нашій державі не досконалі закони і мужновладці хочуть "косити бабло" по максимуму, з кожного, собі в кишеню. Тому винахідливі люди щоразу вишукують можливості для того щоб зменшити витрати і по можливості здешевити та вийти на європейські ціни на авто!

Та я не розумію як стосуєтся автохамство, та автоандонство на дорозі саме по відношенню до дешевих нерозмитнених європейських авто? Якщо за кермом "ЇЗДЮК" а не шофер, то бляхи тут не до чого!
Тому в мене є пропозиція до заздрісних та некомпетентних у пдд людей, створіть групу, наприклад "антибляхарі" чи ще якось, і обговорюйте там проблеми нерозтаможених авто!

А це група "автоандони", про несумлінних автолюбителів які чи то навмисне чи з непереборних обставин порушують пдд, і не важливо які в них номера!

P.S. Можливо я і не правий, але мене вже вибісило постійне приписування євроблях до всіх проблем на дорозі!
Поїдьте за кордон, там всюди євробляхи.....

Sergey Kasyanchuk: Бляхи - діагноз . Поясню .... В 60 % це перший автомобіль . Досвіду нуль , правил не знають , більшість має 20-22 роки : авто купив , а їздити не купив ......І кожен другий думає , що він їздить краще за інших ... Про технічний стан половини тих трупів взагалі мовчу ...

Саша Романов: Блін, ви хочете сказати-це купа меиалобрухту??? А я хочу сказати шо в головах у вас купа тирси і тормозна рідина. У нас в Україні їздить куча авто відчизняного виррбництва, які несуть в десятки разів більше небезпеки для самих водіїх цих авто і для навколишнього серидовища, чим привезене авто з Європи.

По-друге: згідно вашої тупарилої логіки якщо Українець пригнав Ауді чи БМВ 2000року з однієї з європейських країн, і їздить на цьому авто не поставивши на облік його-він злидня, лох, пацанюра, намахав державу і забруднює середовище, а і ще його розвели, впаривши корито яке вот вот і розвалиться, заглохне, згорить???

А якщо ж він купив ідентичне авто унас в державі, яке каталося тут, по наших якісних дорогах, з нашим якісним пальним, на якому їздив сумлінний водій не більше 120 на трасі і обслуговував її суто на спеціальних ТО по регламенту- то він купив якісне європейське авто. Красавчик. Головне що номера наші. І думка тішить, що нібито якщо він створить дтп то уже все, не відмажеться...

Оксана Давыдова: бляхи тут при тому, що вони відчувають безнаказанність. Порушив, зробив аварію, збив когось... І втік... І "водіів" на бляхах не знайдеш. Це щастя, якщо в іншій машині є відеореєстратор, чи хтось побачив... А так все....втік і має "щастя"

Рома Проскура: Я з вами не погоджуюсь! В мене перший автомобіль був на " бляхах" і жодного дтп. І купа знайомих таких самих. Якщо в голові га*но замість мозгів то бляхи тут ні до чого!

Діма Антощук: Я розумію, що може давити жаба до авто за 50 тис дол. Але яким боком жаба до автомобіля за 2000-3000?

Aleksandr Taradiuk: А тим, що хтось купив таке ж авто з тим же роком що у вас але в 3 рази дешевше...

Sergey Kasyanchuk: Особисто для вас на рахунок «жаби» , купую авто нові з салону , маю всього три ...провів за кермом 33 рокі ... без ДТП з моєї вини . Більшість часу за кермом . Дістав той безлад на дорогах . З появою автозлому на дорогах їздити безпечно стало неможливо.

Тарас Дмитряк: Повір друже,"жаба"за авто за 3 -5 тищ.долярів мене не давить,"жаба"давить за тих недоумків які можуть дозволити бухими збити людину та накивати п'ятами."жаба"давить тільки за те що практично немає бази по бляхах і в основному хрен потім вичислиш що то за "олігарх"вчинив дтп. Якось так.

Саша Романов: Ой бляяяя, а бухих, які збивають людей і роблять смертельні дтп на авто з укр номерами немає??? Чи може воно не бухає??? Чи як збило і не втекло- герооой, машина ж на укр реєстрації. А то шо він відмажеться, прикриється, замне справу-то нюанси... Головне-на нашій реєстрації... Такшо повір друже-вавка в голові в тебе і таких як ти, які ниють тут шо їм шось не так через бляхи і людей які борються за адекватне розмитнення і доступне авто.

Марина Ткаченко: Вчора одне чмо чуть не в‘іхало в машину з дітьми і навіть не вибачилось. Швиденько втік!!! І це я наблюдаю кожен день!!!! А якби був на укр реєстраціі думаю подумав перед тим як втікати. І за кермом малолітній олень сидів.

Aleksandr Taradiuk: Думаю якби на укрблях малолітні або мажори то зробили так само як цей дибіл на європейській реєстрації

Алік Дмитренко: Дурня. Кожного дня за кермом. Враховуючи співвідношення укрномерів до блях, бляхи порушують в 100 разів більше.

Тому така "любов" до них і немає ніякої "жаби".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Три з п'яти аварій - на бляхах», - головний поліцейський Волині

Svitlana Anna: Дурнів хватає і за кермом на українських номерах.Тобто ,на бляхах їздить більша частина молодих українців,які не можуть собі дозволити(бо в нас ,,розумна влада,,)купити вже розмитнене авто.Досвід водіння не за один день приходить.Як би в нашій державі була краща ситуація ,нормальні зарплати,то всі б купляли собі авто(хай і не нове)на укр.номерах.
За кордоном не є проблема за дві три зарплати взяти собі автомобіль. В нас же молоді скільки треба працювати і відкладати,до пенсії????

Олександр Левицький: Сам недавно пересів на авто з єврономерами такого хамства на дорогах раніше не бачив, підрізають постійно, пропускаю при жвавих поворотах сигналять як навіжені, шановні автомобілісти будьте трішки ввічливими бо хтось із вас також може пересісти на авто з єврономерами.

Igor Korets: Основний аргумент бляхарів- вигода. Поясніть мені яка вигода в експлуатації , наприклад БМВ 7-ї серії? По статистиці з Німеччини , 90% власників таких машин мають річний дохід 1 млн євро. Комплект резини на таке авто від 1000 євро. Де вигода?

Мария Гредасова: Та скільки можна мусолити тему. І українські"номери" порушують, але "бляхи" в надцять разів більше, бо з'явилась можливість в любого гопніка купити авто за пару євро. І воно не цінить ні своє, ні чуже життя, ні той зламок. Вчора спостерігала картину, як малолітнє бидло на кориті старшому за мене неслось по місту, а один висунувся в вікно по пояс і шось там вигукував на всю вулицю. І таких більшість.

Мова йде не про дорогущі тачки, які цінять власники, а про те сміття, що набрали всі, кому не лінь по пару євро.

Юлия Абрамчук: Теж придбали "бляху" і нічого поганого в цьому немає і не бачу!!! Мабуть просто їх жаба душить за бляхарів,а ви автор гарно написали!!! В точку!!!


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Купити бляху - це нагле ухиляння від оподаткування. Люмпен вимагає пільги та субсидії, і у той самий час не платить податки.... Не подобаються податки , є інші методи знизити. Вимагайте від свого дупутата зменшення . Це банальна крадіжка, і цьому нема виправдання.
Відповісти
нагло брешеш.
Відповісти
Просто сільське бидло, і не тільки сільське, воно ж і пішки толком не вміє, а тут ще й в Луцьк приїхало на крутій тачці, і веде себе як бидло що пішком що на машині, пішком то хоч не вб'є нікого. 90% аварій і порушень це ж бляхи, а на бляхах бидло!!! Їжджу по Луцьку кожен день і це наблюдаю. От і все
Відповісти
Люмпен нездатний вивчити двадцать сторінок ПДР, тому їздять як попало, неповажаючи навколишніх водіїв.
Відповісти
правила "люмпени"не здатні вивчити ,але дві штуки заробити на авто здатні,то хто тоді вчителі,медсестри ітак далі які собі авто і на бляхах купить не можуть , вони виходить взагалі не люди,може їх приспати як собак на радість дідо?
Відповісти
100% в яблучко. + бляхи - це довбані контрабандисти через яких черги на кордоні, це ризиксмертельної але безнаказаної дтп, і врешті-решт скільки часу в Україні хитрожопі папуаси будуть виїжджати за рахунок тих, хто платить офіційні податки? це не жаба, це анархія
Відповісти
Я згідний з тим ,що з появою блях на шляхах ситуація погіршилась,більше хамства і безнаказанність зашкалює,але також згідний ,що побори ,які платимо вганяючи авто ,завищені в рази і з цим треба боротися,правда боротися не порушуючи закон
Відповісти
Судячи з дописів,то захисники всраних блях ще й безграмотні люди. Що з ними сперечатися. Вони всі порушники чинного законодавства України. Хай їдуть назад в своїх корчах у гейропу і там качають права. Україна для українців має бути, а не для хитродупого бидла!
Відповісти
Пів польщі на такому авто об*їздили,і будь в мене можливість я виїхав би давно жити в польщу подалі від таких громадян як ти
Відповісти
дуже просто вирішити питання з бляхами. дозволити розмитнення на загальних підставах, зобов'язати проходити щорічний техогляд для автомобілів старше 15 років, перед першою реєстрацією - обов'язковий техогляд на ФІРМОВОМУ сто відповідного автовиробника. Більше половини блях - відсіються самі по собі.
Відповісти
Питання блях давно вирішено. Для чого брати звичайне розмитнення,якщо з часом відловлювати і штрафувати 300% вартості розмитнення. Реально більше надходжень для держави. За 2017 рік вже оштрафували на 17мільйонів. Так що бляхи поповнюють бюджет.
Відповісти
Я так і непойму прощо суперечка? про дибілив на дорогах
так їх завжди хватало, про тещо когось жаба душить за дешеве авто цеж наша сутність ми такі. В мене особисто дві авто одна на укр. одна на блях. різниця да є рокі авто.
Моя думка така в Україні мають буди дешеві авто на укр.
номерах і все. Пригнав розмитнив і все впорядку дешево і безпроблем нарушив відповідай.
Відповісти
До чого тут жаба? Ти користуєшся благами, а крадеш податки. Школи
,лікарні,дороги,служби,армія...існують за рахунок податків. Контрабанда авто є злочином і той хто купляє ,є злочинцем,який по хитрожопому хоче жити і споживати
Відповісти
Я плачу з кожного літра пального,ти до психіатора сходи.
Відповісти
А вся проблема закопана в верхах. Зробіть адекватну розтаможку і все вирішено. Але ж ні. Ми живемо в Україні зробили проблему а тепер точимось в г@мні. А те що ми вньому вже пошою нікого нецікавить. Ще трохо і його буде повуха. А вуха знаходяться на рівні носа, а це вже вище як рот.
Відповісти
Розмитнення давно адекватне. Бідні повинні користуватися тролейбусом . а не купляти металобрухт.
Відповісти
З місяця звалився?
Відповісти
без проблем можу купити машину і їздити ,а тут я бідний та ідіть ви в жопу з своєю україною.
Відповісти
В нас час на дорогу таке виііде "совкового виробництва" ,що втікаєш від нього закривши вуха і носа..то нормально,бо воно на "укробляхах"...
Відповісти
Країнах європи є недорогі авто,і високий рівень життя,у нас херовий рівень життя ідорогі авто.Дехто каже що за дешеві авто на бляхах податки не сплачено,то де вони за бугром взялись ,там що податки не платять,всі ці розмови брєд,комуто вигідно не конкурувати з ринком а диктувати свої умови і грабити народ.
Відповісти
А ви буди на таможнi? Бачили що там? Тiльки бляхарi! Я купив авто, заплатив податки, а повинен вистоювати по три - чотири години щоб повернутися додому! Цi авто повиннi усi бути на червоному коридорi, а вони за грошi усi лiзуть вперед! Це головнi хабарники Держави.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні